CF Monterrey WK voetbalshirt 2022

De Mexicaanse voetbalclub Club de Fútbol Monterrey heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma een speciaal voetbalshirt voor het WK voor clubteams gepresenteerd. Dit tenue draagt ''Rayados'' exclusief tijdens het WK voor clubteams, welke in februari plaats vindt in de Verenigde Arabische Emiraten. Puma is sinds 2014 de kledingsponsor van de club uit Guadalupe, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio BBV Bancomer.

Het Club de Fútbol Monterrey thuisshirt 2022 heeft een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt bevat navy blauwe en witte verticale banen. Deze banen worden op het midden alleen onderbroken door het logo van hoofdsponsor CODERE, welke ook in het donkerblauw op het tenue geplaatst is. Verder bevat het Monterrey tenue een klassieke polokraag met twee rode knoopjes. Ook het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen is rood. De linkerborst bevat de badge van de club. Boven deze badge staan vijf donkerblauwe sterren en onder het logo staan vijf gouden sterren. De sterren boven het logo verwijzen naar de vijf kampioenschappen en de gouden sterren verwijzen naar het winnen van de CONCACAF Champions League in 2011, 2012, 2013, 2019 en 2021. Ter hoogte van de onderkant van de mouwen is een klein label in de kleuren van de Mexicaanse vlag verwerkt en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de bijnaam van de club: Rayados (gestreepten). Op de achterzijde van het tenue zijn aan de onderkant ook vijf sterren verwerkt, verwijzend naar het vijf keer winnen van de Champions League van Noord- & Midden Amerika. Het Monterrey thuistenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met op de linkerpijp het logo van Puma in het rood en op de andere het clublogo. De kousen van het tenue zijn ook overwegend rood.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook de Club Monterrey voetbalshirts uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in het materiaal van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze nieuwe voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Vincent Janssen, Rodolfo Pizarro, Mori, Vergara, Romo, Joel Campbell, Hector Moreno en nog meer spelers. Deze tenues kun je nergens bestellen in Europa. Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van andere Mexicaanse clubs? Bestel het exclusief in deze winkel!

CF Monterrey thuisshirt 2022

Details CF Monterrey voetbalshirts 2022