13 januari 2021

CF Monterrey 3e voetbalshirt 2021

De Mexicaanse club Rayados de Monterrey en kledingsponsor Puma hebben deze week het nieuwe Monterrey 3e voetbalshirt 2021 gelanceerd. In dit alternatieve uittenue speelt Club de Fútbol Monterrey de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX in 2021. Deze maand is de Clausura (de tweede seizoenshelft) begonnen en Club de Futbol Monterrey draagt dit tenue dus alleen in de tweede seizoenshelft. Puma is sinds 2014 de kledingsponsor van de Mexicaanse club en is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van de Monterrey 3e shirts 2021.

Het CF Monterrey 3e shirt 2021 is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de horizontale zigzag banen over het shirt. De meest opvallende zigzag banen zijn die over de borst. Hier bevindt zich een brede blauwe band, welke aan de boven- en onderkant geflankeerd wordt door dunnere blauwe strepen. Daarnaast bevat het tenue een design van zigzag banen in het zwart aan de bovenkant en onderkant. Deze zigzagstrepen symboliseren de letter M, welke natuurlijk verwijst naar de naam van de club. Het voetbalshirt bevat verder een v-hals en gevouwen kraag. Op de linkerborst prijkt de badge van de club. Boven het logo staan vijf zilveren sterren en onder het logo vier gouden sterren. De vijf sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de club en de vier sterren verwijzen naar het vier keer winnen van de CONCACAF Champions League. Boven dit logo staat de tekst: ‘’Rayados.’’ Dit is de bijnaam van de club en betekent ‘’gestreepten.’’ De rechterborst en de mouwen zijn voorzien van het Puma logo en verder staan er verschillende sponsoren op het tenue. Op het midden van het tenue prijkt sponsor BBVA met daaronder het logo van AT&T. De achterkant van het voetbalshirt bevat de logo’s van TECATE, OXXOGAS en HEB. In de nek op de achterzijde van het Monterrey 3e voetbalshirt prijkt bovendien nog een speciale tekst:  “En la vida y en la cancha.” Het Monterrey 3e shirt wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met blauwe accenten. Ook deze tenues zijn door Puma uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie komt onder andere tot uiting in de laser cut holes ter hoogte van de schouders.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Monterrey 3e shirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vincent Janssen, Funes Mori, Gallardo, Vegas, Sánchez, Kranevitter en nog meer spelers. Deze tenues kun je nergens bestellen in Europa. Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van andere Mexicaanse clubs? Bestel het exclusief in deze winkel!

Monterrey 3e shirt 2021