8 januari 2016

CF Monterrey 3e voetbalshirt 2015-2016

Het nieuwe CF Rayados Monterrey 3e shirt 2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Mexicaanse club en kledingsponsor PUMA. In dit voetbalshirt speelt Monterrey de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX gedurende 2016. Het shirt van de club uit de gelijknamige stad heeft hetzelfde template als het eerder deze week gelanceerde shirt van een andere Mexicaanse club: Atlas.

Het nieuwe CF Monterrey voetbalshirt voor 2016 is overwegend donker grijs (antraciet) en wordt verder gekenmerkt door de licht blauwe accenten. Deze licht blauwe accenten komen terug in de rechte hals, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een band aan de onderkant van het voetbalshirt. Een subtiel detail is te vinden aan de binnenkant van de kraag. Hierin bevindt zich namelijk de vlag van Mexico. Hoofdsponsor van Monterrey is Bimbo, waarvan het logo op het midden van het shirt staat. Daarboven staat het logo van de Zuid Amerikaanse bank BBVA Bancomer. De rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Puma en de linker borst bevat het logo van de club. Bovendien het logo van de club staat vier sterren en onder het logo bevinden zich drie sterren. De vier sterren verwijzen naar de vier gewonnen kampioenschappen van Mexico en de drie sterren verwijzen naar het winnen van de CONCACAF Champions League in 2011,2012 en 2013. Verder bevat de linker schouder nog een detail. Hier staat de bijnaam van de club: Rayados. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van Monterrey.

Het nieuwe Monterrey voetbalshirt voor 2016 kan je vooralsnog alleen in de fanshop van de club kopen. Andere voetbalshirts van Noord-Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse clubs check je bij Subside Sports!

Monterrey -3e -voetbalshirt -2015-2016