CF Rayados Monterrey voetbalshirts 2019-2020

Het WK voor clubteams vind van 11 december tot 21 december plaats in Qatar. Dat betekent dat we alle voetbalshirts van de aan het wereldkampioenschap deelnemende clubs bespreken. In dit blog bespreken we de tenues van de Mexicaanse club Rayados de Monterrey. De Mexicaanse club neemt deel aan het WK, omdat het dit jaar de Champions League van Midden Amerika gewonnen heeft. In de finale van het toernooi versloeg de club een andere Mexicaanse club, namelijk Tigres UANL. Puma is kledingsponsor van Rayados Monterrey, de club waar Vincent Janssen onder contract staat.

CF Monterrey thuisshirt 2019-2020

Het Rayados de Monterrey thuisshirt wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en witte banen over het tenue. Daarnaast is het voetbalshirt van Rayados uitgerust met met marine blauwe accenten. Deze komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals. De rechterborst van het tenue is uitgerust met het Puma logo en dit logo staat ook weer op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de ''Gestreepten.'' De vier gouden sterren verwijzen naar het vier keer winnen van de CONCACAF Champions League en de vier zilveren sterren naar de vier kampioenschappen. Op het midden van het thuistenue prijkt OXXO als hoofdsponsor. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

CF Monterrey uitshirt 2019-2020

Het Rayados de Monterrey uitshirt voor 2019-2020 is een combinatie van wit en donkerblauw. De body van het tenue is wit en is uitgerust met een design van verticale zilveren en witte banen. De mouwen van het tenue zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor de V-hals. De logo's van de club en Puma staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt bevat alleen andere sponsoren, namelijk BBVA en AT&T. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw/wit broekje en kousen in dezelfde kleuren.

Deze tenues kun je nergens bestellen in Europa. Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van andere Mexicaanse clubs? Bestel het exclusief in deze winkel!