7 oktober 2016

Puma lanceert roze voetbalshirts voor Mexicaanse clubs in het kader van pink ribbon

PROJECT PINK! De maand oktober staat jaarlijks in het teken van de strijd tegen borstkanker en de activiteiten rondom het inzamelen van geld voor onderzoek naar de ziekte. PUMA wil hier ook haar steentje in bijdragen en heeft voor verschillende Mexicaanse clubs een speciaal shirt gelanceerd, welke roze accenten bevatten. Elk ''pink ribbon'' voetbalshirt van deze Mexicaanse Liga MX clubs hebben hetzelfde template als het thuisshirt van de desbetreffende club, alleen is één van de clubkleuren ingeruild voor roze. Bovendien bevatten deze roze voetbalshirts aan de onderkant van het shirt het pink ribbon teken. Hieronder bespreken we kort de designs van de PROJECT PINK PUMA voetbalshirts van deze Mexicaanse clubs. In deze shirts spelen deze clubs de gehele maand oktober. Dit betreffen special edition shirts, waarvan een deel van de opbrengst naar pink ribbon gaat.

Roze Atlas voetbalshirt pink ribbon 2016

Het special edition Atlas voetbalshirt voor 2016 wordt gekenmerkt door het special effect over de body van het shirt. De rechterkant van het shirt is roze en loopt op het midden naar de linkerkant over in het zwart. De blauwe tint van het thuisshirt is vervangen door de fel roze tint. Verder bevat het shirt een ronde hals met zowel witte als zwarte accenten. Over de mouwen loopt een witte strip en de bies aan de onderkant van de mouwen bevat een witte strip. Op de borst staan de logo's van de club en PUMA en de rechter onderkant van het shrit ebvat het pink ribbon logo.

Roze Monterrey voetbalshirt pink ribbon 2016

Ook Monterrey heeft een voetbalshirt met roze accenten gelanceerd. Hierover schreven we eerder deze week al een blog. De blauwe banen van het thuisshirt zijn ingeruild voor roze banen. Verder bevat het shirt een v-hals met gevouwen kraag. Check meer over het roze Monterrey shirt hier!

Roze Santos Laguna voetbalshirt pink ribbon 2016

Ook Santos Laguna heeft een speciaal shirt in het kader van ''Project pink'' gelanceerd. Waar de horizontale banen op het thuisshirt normaliter turquoise en wit zijn, zijn deze op dit special edition shirt wit en roze. De roze banen bevatten bovendien een special effect. Verder is dit shirt uitgerust met een v-hals en loopt er over de mouwen een brede witte strip met dunne roze lijntjes. Op de borst prijken de logo's van de club en Santos Laguna en ook de onderkant van dit shirt bevat het pink ribbon logo.

Roze Chivas Guadalajara voetbalshirt pink ribbon 2016

Chivas Guadalajara en PUMA lanceerden afgelopen week ook al het speciale ''breast cancer awareness'' shirt. Hierover schreven we deze week ook al een blog. Dit shirt werd bovendien al gedragen in de wedstrijd tegen Monarcas Morelia. De rode verticale banen op dit shirt zijn ingeruild voor roze banen. Daarnaast is dit shirt uitgerust met een klassieke polo kraag en de mouwen bevatten navy blauwe accenten. Check meer over dit pink ribbon voetbalshirt hier!

Roze Qeretaro voetbalshirt pink ribbon 2016

We sluiten af met de roze voetbalshirts van Queretaro Futbol Club. Dit shirt wordt gekenmerkt door de brede roze en zwarte verticale banen. De blauwe banen van het thuisshirt zijn daarmee ingeruild voor fel roze banen. Deze banen zijn weer verdeeld in dunnere flitsende strepen. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke v-hals en een witte strip over de mouwen. Deze mouwen zijn verder geheel zwart. Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA en de onderkant van het shirt bevat het pink ribbon logo.

Check hieronder de foto's van deze unieke ''Project Pink'' voetbalshirts van PUMA. Valt volgend jaar de beurt aan Europese clubs? Zien we in oktober 2017 clubs als Borussia Dortmund en Arsenal gedurende de maand oktober in een roze voetbalshirt spelen? We juichen het toe!

Helaas zijn deze special edition voetbalshirts niet te koop. Ben je toch geïnteresseerd in voetbalshirts van Mexicaanse clubs, check ze hier!

Roze -voetbalshirts -mexicaanse -clubs -2016