9 januari 2017

CF Monterrey 3e shirt 2017-2018

In Mexico worden er massaal nieuwe voetbalshirts gepresenteerd. Afgelopen weekend is namelijk ook het nieuwe shirt van de Mexicaanse club Monterrey officieel gelanceerd door PUMA en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio BBVA Bancomer in Monterrey. In dit shirt speelt CF Monterrey de uitwedstrijden in de Mexicaanse competitie. Hieronder bespreken we het gave design van het nieuwe shirt van ''Rayados'' (de gestreepten).

Het nieuwe CF Monterrey 3e shirt voor 2017-2018 is geheel zwart en bevat vooral aan de bovenkant speciale accenten. De bovenkant van het shirt bevat namelijk drie witte vlakken met krijtachtige of verfachtige strepen. De witte details komen ook terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een gevouwen kraag. Het logo van kledingsponsor PUMA staat zowel op de mouwen als op de rechter borst en de linker borst bevat het logo van de club. Rondom het logo van de club bevinden zich zeven sterren. Vier van deze sterren verwijzen naar de gewonnen kampioenschappen en drie van deze sterren verwijzen naar het winnen van de CONCACAF Champions League in 2011, 2012 en 2013. Uiteraard is het shirt ook uitgerust met de logo's van sponsoren als BBVA Bancomer en AT&T. Het nieuwe tenue van Monterrey wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan de zijkanten witte details. Ook de kousen zijn overwegend zwart.

Alle PUMA tenues zijn uitgerust met het PUMA Dry Cell systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van CF Monterrey.

Helaas is het nieuwe shirt van CF Monterrey vooralsnog nergens in Europa te koop. Wel kan je andere shirts van clubs uit Midden- en Zuid Amerika kopen inĀ deze shop!

Cf -monterrey -3e -shirt -2017-2018