10 april 2017

Racing Club Avellaneda voetbalshirts 2017-2018

De Argentijnse club Racing club heeft in samenwerking met haar Italiaanse kledingsponsor Kappa de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Racing Club de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2017-2018. Racing Club de Avellaneda speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Presidente Juan Domingo Peron en werd in 2014 voor het laatst landskampioen van Argentinië. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van ''La Academia.''

Racing Club thuis shirt en tenue 2017-2018

Het thuisshirt van de in 1903 opgerichte club uit Avellaneda wordt sinds 1910 gekenmerkt door de verticale licht blauwe en witte banen over het voetbalshirt. Het nieuwe Kappa thuisshirt voor 2017-2018 bevat natuurlijk weer het iconische design. Ook dit shirt bevat de verticale banen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een licht blauwe y-hals en een witte opstaande kraag. De mouwen zijn wit met een brede bies in het licht blauw. Op de linker borst prijkt het logo van de Argentijnse club. Boven het logo van de club staat een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Copa Libertadores in 1967. De andere borst bevat het logo van de Italiaanse kledingsponsor Kappa en de trademark tekens van het merk komen terug op de mouwen. Het sportmerk is sinds januari 2017 kledingsponsor van de Argentijnse club. RCA versiert als shirtsponsor het midden van het trikot.

Racing Club uit shirt en tenue 2017-2018

Het uitshirt van Racing Club wordt komend seizoen gekenmerkt door de navy blauwe, verticale banen over het shirt. Ook de bies aan de onderkant van deze mouwen is breed en licht blauw en het uitshirt is ook uitgerust met een y-hals en een overwegend licht blauwe, opstaande kraag. De logo's van Kappa, de club en RCA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Opvallend genoeg lanceerden de club en Kappa in januari ook al nieuwe voetbalshirts. Dit bleken meer voetbalshirts te zijn ter ere van de bekendmaking van Kappa als nieuwe kledingsponsor. In deze shirts heeft Racing Club nauwelijks gespeeld.

De nieuwe voetbalshirts van Racing Club voor 2017-2018 zijn vooralsnog nergens te koop. Wil je andere shirts en tenues van Zuid Amerikaanse clubs kopen? Check ze dan in deze online shop! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!