19 januari 2017

Racing Club voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Argentijnse club Racing Club zijn vandaag gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Kappa en de Argentijnse club. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Avellaneda de wedstrijden in Argentijnse Primera Division gedurende 2017-2018. Vanaf dit seizoen heeft Racing Club een nieuwe kledingsponsor. Het Italiaanse sportmerk Kappa heeft het stokje overgenomen van de Zuid Amerikaanse kledingsponsor Topper. Vandaag werden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de Argentijnen gelanceerd. We bespreken ze natuurlijk allebei!

Wil je een voetbalshirt van de Argentijnse club kopen? Check dan deze online shop!

Racing Club thuis shirt en tenue 2017

Het nieuwe thuisshirt van Racing Club heeft het iconische design en bevat evenals het voetbalshirt van het nationale elftal van Argentinië witte en licht blauwe verticale banen. Verder is het shirt uitgerust met een witte opstaande kraag en een v-hals. De rechter borst bevat het logo van Kappa en de trademark tekens van het sportmerk staan op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van Racing Club. Op het midden van de borst prijkt een vintage logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het  Estádio Presidente Juan Domingo Perón in Avellaneda. Dit betreft het logo van de jaren '60. In 1967 wonnen de Argentijnen de felbegeerde Copa Libertadores. Onder dit logo staat hoofdsponsor RCA. Het nieuwe thuistenue van Racing Club wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en zwarte kousen met aan de bovenkant blauwe en witte blokken.

Racing -club -thuis -shirt -2017

Racing Club uit shirt en tenue 2017

Het nieuwe uitshirt van Racing Club heeft ook een stijlvol design. Dit shirt is overwegend zwart met aan de onderkant een brede witte bies. Verder is dit shirt uitgerust met een v-hals en een licht blauwe opstaande kraag. In de binnenkant van deze kraag is de naam van de club verwerkt. De logo's van Kappa, de club en RCA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van Racing Club wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant verticale witte en licht blauwe strepen.

Racing -club -uit -shirt -2017
De nieuwe voetbalshirts van Racing Club voor 2017-2018 zijn vooralsnog nergens te koop. Wil je andere shirts en tenues van Zuid Amerikaanse clubs kopen? Check ze dan in deze online shop! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!