Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2024

Kappa en Racing Club hebben vandaag de nieuwe Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2024 gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit Avellaneda de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden dit jaar. Ook dit jaar is Kappa weer de producent van de Racing Club tenues. Deze functie heeft het van origine Italiaanse sportmerk sinds 2017. Digital AdExpert.com is sinds vorig seizoen de hoofd- en shirtsponsor van ‘’La Academia’’.

Racing Club thuisshirt 2024

Het Racing Club thuisshirt 2024 heeft het bekende design van verticale lichtblauwe en witte banen. Tussen de banen bevindt zich een gradiënt effect. Het voetbalshirt is ook uitgerust met zwarte accenten. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn namelijk overwegend zwart. Hetzelfde geldt voor alle sponsorlogo’s op het tenue. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Kappa en hoofdsponsor Digital AdExpert.com staat op het midden van het tenue. De linkerborst bevat het clublogo. De Racing Club tenues bevatten bovendien nog meer logo’s. De linkermouw is uitgerust met het logo van RUS (Rio Uruguay Seguros) en op de achterkant staan de logo’s van Betsson en Sur Finanzas. In de nek op de achterkant van het tenue staan de bijnaam van de club (LA ACADEMIA) en het oprichtingsjaar: 1903. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met lichtblauwe accenten.

Racing Club uitshirt 2024

Het Racing Club uitshirt 2024 is overwegend zwart en op de mouwen bevindt zich een patroon van lichtblauwe banen. In deze horizontale banen is een gradiënt effect verwerkt. De banen aan de bovenkant hebben een zwarte gloed en naar de onderkant loopt dit over in het lichtblauw. Dit effect is ook verwerkt in de band op de zijkanten van het Racing Club uitshirt. Alle sponsorlogo’s op dit voetbalshirt zijn wit en de logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt bevat een rechte hals met aan de zijkanten een diagonale lichtblauwe baan. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en lichtblauwe sokken met contrasterende accenten.

De Kappa Racing Club Avellaneda voetbalshirts 2024 kun je vanaf april/mei bestellen in de onderstaande webshop. Check hier ook goedkope t-shirts en andere voetbalshirts van de Argentijnse club!

Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2024
Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2024
Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2024
Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2024