31 maart 2021

Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2021

De Argentijnse voetbalclub Racing Club de Avellaneda en kledingsponsor Kappa hebben de nieuwe Racing Club voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club van trainer Juan Antonio Pizzi de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden gedurende dit jaar. Kappa is sinds 2017 de kledingsponsor van Racing Club en ook dit jaar is het Italiaanse sportmerk weer verantwoordelijk voor de aankleding van de club.

Racing Club thuisshirt 2021

Het Racing Club thuisshirt 2021 bevat ook dit jaar weer de traditionele lichtblauwe en witte banen, evenals het nieuwe Argentinië thuisshirt 2021-2022. Door de lichtblauwe banen is een speciale graphic print verwerkt, welke verwijst naar de de zonnestralen van de ''Argentijnse zon'', de Sol de Mayo of Incazon. Verder bevat het tenue navy accenten. De V-hals van het tenue is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de brede band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het Kappa logo in het donkerblauw en op de witte mouwen staat het logo van het Italiaanse merk in het lichtblauw. De badge van de club prijkt op de linkerborst en het logo van sponsor Aeroset prijkt op het midden van het tenue. De onderkant van het tenue bevat nog een detail. Hier zijn de initialen van de club verwerkt: CR. Het thuistenue van Racing Club wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten het Kappa logo. Op de broekjes staan bovendien de badge van de club en het logo van sponsor RUS. De kousen van het tenue zijn een combinatie van lichtblauw en wit.

Racing Club uitshirt 2021

Het Racing Club uitshirt 2021 is dit jaar navy blauw en bevat over de body een all-over melange print in het zwart/grijs. Verder bevat het uitshirt een V-hals en zijn de sponsorlogo's van Kappa en Aeroset op het tenue lichtblauw. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de badge en de andere details. Het voetbalbroekje van het uittenue is lichtblauw en de kousen zijn navy blauw. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Marcelo Diaz, Copetti, Melgareio, Piatti, Cáceres en nog meer spelers.

Helaas kun je deze tenues momenteel niet bestellen. Wel kun je goedkopere t-shirts en hoodies van de club bestellen. In de onderstaande shop vind je ook goedkopere t-shirts en hoodies vanaf € 24,95!

Bestel je Racing Club voetbalshirt altijd in de Racing Club fanshop 

Racing Club voetbalshirts 2021

Racing Club thuisshirt 2021

Racing Club uitshirt 2021