Racing Club voetbalshirts 2022-2023

De Argentijnse voetbalclub Racing Club de Avellaneda en kledingsponsor Kappa hebben vandaag de nieuwe Racing Club voetbalshirts 2022-2023 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt de club van trainer Fernando Gago de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022-2023. Kappa is sinds 2017 de kledingsponsor van ''La Academia'' en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Racing Club voetbalshirts en trainingskleding. 

Racing Club thuisshirt 2022-2023

Het Racing Club Avellaneda thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij standaard design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede lichtblauwe en witte verticale banen. Deze banen lopen ook door over de mouwen. Verder bevat het voetbalshirt een open hals en kleine, opstaande kraag in het lichtblauw. Het logo van Kappa staat in het zwart op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Aeroset versiert het midden van het voetbalshirt en op de achterzijde van het voetbalshirt staat subsponsor Etica+. De onderkant van het tenue bevat nog een gouden print. Dit betreft een print van de wereldbeker en de jaartallen 1967 en 2022. 55 jaar geleden won Racing Club de wereldbeker voor clubteams. Destijds heette deze beker nog de Intercontintental Cup. Als winnaar van de Copa Libertadores speelde Celtic maar liefst drie keer tegen Champions League winnaar Celtic. De laatste play-off wedstrijd werd door Racing Club gewonnen, waardoor het voor het eerst (en tot nu toe enige keer) de wereldbeker won. Het Racing Club thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten het Kappa omni logo en op de rechterpijp de badge van de club. De kousen zijn zwart en bevatten aan de onderkant lichtblauwe en witte blokken.

Het Racing Club Avellaneda uitshirt 2022-2023 wordt binnen een maand officieel bekend gemaakt door de club en Kappa. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Racing Club voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Cardona, Copetti, Alcaraz, Hauche, Sigali, Chancalay, Insúa en nog meer spelers.  Helaas kun je de nieuwe Racing Club voetbalshirts 2022-2023 alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub. In de onderstaande shop vind je ook goedkopere t-shirts en hoodies van Racing Club vanaf € 24,95!

Bestel je Racing Club voetbalshirt altijd in de Racing Club fanshop 

Racing Club thuisshirt 2022-2023

Racing Club thuisshirt 2022-2023 detail