Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2023

De Argentijnse voetbalclub Racing Club de Avellaneda en kledingsponsor Kappa hebben vandaag de nieuwe Racing Club voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Argentijnse voetbalclub de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde Racing Club als tweede achter kampioen Boca Juniors en dit betekent dat de club dit seizoen ook weer in de Copa Libertadores speelt. Ook dit seizoen is Kappa weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Racing Club voetbalshirts. Deze functie heeft het van origine Italiaanse sportmerk sinds medio 2017.

Racing Club de Avellaneda thuisshirt 2023

Racing Club de Avellaneda bestaat dit jaar 120 jaar en viert dus een jubileum. De club uit Buenos Aires werd op 25 maart 1903 opgericht en bestaat dit jaar dus 120 jaar. De nieuwe tenues van ''La Academia'' staan geheel in het teken van het jubileum van de club. Het Racing Club thuisshirt 2023 bevat een design van verticale lichtblauwe en witte banen. In de lichtblauwe banen is dit seizoen een print van diamanten verwerkt. Het voetbalshirt bevat een ronde hals en de mouwen zijn wit met aan de onderkant een donkerblauwe band. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Kappa in het donkerblauw en de linkerborst bevat het logo van de club. Op de linker onderkant van het thuistenue is het oude clublogo verwerkt, inclusief een gouden lauwerkrans met de jaartallen 1903 en 2023. Op de achterzijde van het Racing Club thuisshirt staat de bijnaam van de club: ''El Primer Grande''. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de onderkant een witte band. De kousen zijn donkerblauw met subtiele witte en lichtblauwe accenten.

Racing Club de Avellaneda uitshirt 2023

Het Racing Club uitshirt 2023 heeft verschillende tinten donkerblauw en bevat een all-over print van lichtgevende stralen, die samen het design van een ster vormen. Het uittenue heeft hetzelfde template als het thuisshirt en alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en ook de onderkant van het Racing Club de Avellaneda uitshirt heeft een witte band. Dit tenue wordt ook gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met witte details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Racing Club de Avellaneda voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Guerrero, Rojas, Cardona, Nardoni, Opazo en nog meer spelers. Helaas kun je de Kappa X Racing Club voetbalshirts 2023-2024 alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub. In de onderstaande shop vind je ook goedkopere t-shirts en hoodies van Racing Club vanaf een prijs van € 24,95!

Bestel je Racing Club voetbalshirt altijd in de Racing Club fanshop 

Racing Club voetbalshirts 2023-2024

Racing Club voetbalshirts 2023-2024

Racing Club voetbalshirts 2023-2024

Racing Club voetbalshirts 2023-2024