11 januari 2018

Pumas Unam 3e shirt 2018-2019

De Mexicaanse club Pumas Unam en kledingsponsor Nike hebben een nieuw alternatief uitshirt voor 2018 gelanceerd onder het motto ''La Historia Se Honra.'' In dit nieuwe 3e shirt speelt Pumas Unam de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX gedurende het komende jaar. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de Mexicaanse club uit Mexico stad. Het Amerikaanse sportmerk heeft deze functie namelijk sinds 2015. Check hieronder het design van de nieuwe shirts van Club Universidad Nacional.

Goud Club Universidad Nacional 3e shirt en tenue 2018

Het nieuwe 3e shirt heeft vrijwel hetzelfde design als de andere voetbalshirts voor 2017-2018. Dit betekent dat ook het alternatieve uitshirt van Club Universidad Nacional geïnspireerd is door de outfits van de American Football tak van de club. Het 3e shirt is geheel goud en wordt gekenmerkt door de navy blauwe details. De navy blauwe accenten komen terug in een band achter de ronde hals en in een brede band om de mouwen. De band op de mouwen wordt geflankeerd door een witte streep. Het logo van de club staat traditiegetrouw als all-over print over de voorkant van het shirt. De print van de poema, het logo van de club, is navy blauw. Dit geldt ook voor de swoosh van Nike op de rechter borst. Onder het logo van de club bevindt zich het logo van hoofdsponsor DHL. Op de mouwen staan subsponsoren Berel, Coca Cola en ZT. Daarnaast zijn de zijkanten van het tenue uitgerust met een navy blauwe strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De binnenkant van het tenue bevat ook nog een uniek detail. Hierin zijn namelijk de initialen van de Mexicaanse club verwerkt: PM.

Het derde tenue van Pumas Unam wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Ook het short is uitgerust met een strip aan de zijkanten. Op de broekjes komen ook weer de logo's van de club en Nike terug. De kousen van het tenue zijn goud en zijn uitgerust met de logo's van de club, het logo van subsponsor Interster en de swoosh van Nike. Zoals we gewend zijn van Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Dri Fit technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de sterren van Club Universidad Nacional optimaal kunnen presteren.

Pumas Unam 3e shirt bestellen

Het nieuwe Pumas Unam 3e shirt is vooralsnog nergens te koop. Uiteraard kan je wel het thuisshirt en uitshirt van de Mexicaanse club bestellen. De shirts hebben een prijs van € 84,95 voor volwassenen en kan je laten bedrukken met je eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Pumas Unam shirt vanaf NU in deze winkel (inclusief goedkope shirts)

of deze officiële SHOP