Pumas Unam voetbalshirts 2021-2022

Pumas Unam en kledingsponsor Nike hebben inmiddels ook de nieuwe Pumas Unam voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Mexico Stad de Mexicaanse Primera Division en bekerwedstrijden in 2021-2022. Club Universidad Nacional speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Olímpico Universitario. Nike is sinds 2014 de kledingsponsor van ''Pumas'' en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de Pumas Unam voetbalshirts en trainingskleding.

Pumas Unam thuisshirt 2021-2022

Het Pumas Unam thuisshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan één van de eerste voetbalshirts die het universiteitsteam droeg. Het voetbalshirt is overwegend wit met navy blauwe en gouden accenten. Op het midden van het tenue staat groot het clublogo in het goud afgebeeld. Dit logo wordt gekenmerkt door een graphic van de kop van een poema. De swoosh van Nike op de rechterborst is donkerblauw en hetzelfde geldt voor alle andere logo's op het tenue. Het logo van DHL staat op de borst en de onderkant van het tenue bevat het logo van subsponsor Mifel. De achterzijde van het tenue bevat de logo's van Telcel, Suzuki en Caliente. Op de mouwen staan de logo's van Berel en GNP Seguros. Verder bevat het thuistenue een witte polokraag met twee donkerblauwe knoopjes. De zijkanten van het tenue bevatten een taping met daarin het logo en de naam van de club: PUMAS. De binnenkant van de hals is uitgerust met de tekst: ''Hecho in Cantera'' (Gemaakt in de academie). Het Pumas Unam thuistenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en witte kousen.

Pumas Unam uitshirt 2021-2022

Het Pumas Unam uitshirt 2021-2022 is donkerblauw en bevat een all-over print van stenen, geïnspireerd door de jeugdacademie van de club. Dit voetbalshirt bevat een donkerblauwe ronde hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. Alle logo's op het uittenue zijn goud en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De binnenkant van de hals bevat hetzelfde details als het uittenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw broekje en donkerblauwe kousen met gouden accenten. Zoals alle Nike voetbalshirts bevatten de Pumas Unam tenues de Nike Dri Fit (ADV) technologie. Dit systeem zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Pumas Unam voetbalshirts 2021-2022 en check ook het Pumas Unam 3e voetbalshirt!

Pumas Unam voetbalshirt bestellen

De Nike Pumas Unam voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn alleen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 89,95. Check ook andere Pumas Unam merchandising in deze winkels. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel de nieuwste Puma Unam voetbalshirts direct in de NIKE SHOP

of deze winkel!

Pumas Unam thuisshirt 2021-2022

Pumas Unam uitshirt 2021-2022