Pumas Unam trainingsjack 2022-2023

Pumas Unam/Club Universidad Nacional en Nike hebben vandaag het nieuwe Pumas Unam anthem trainingsjack 2022-2023 gepresenteerd. Dit jack wordt door de Mexicaanse voetbalclub gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Mexicaanse Primera Division/Liga MX wedstrijden in 2022. Het jack sluit geheel aan bij de collectie rondom het nieuwe Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022-2023. Nike is weer de producent van deze nieuwe collectie. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 de kledingsponsor van ''Pumas''.

Het Pumas Unam trainingsjack 2022-2023 een aparte tint rood, welke tegen de kleur bruin aanzit. Deze kleur wordt door Nike ''Firewood Orange'' genoemd. Het trainingsjack heeft verder alle kenmerken van het I96 template. Dit betekent dat het jack net onder de borst een vlak bevat. Dit vlak bevat een brede gouden en navy blauwe band. Ook de logo's van Nike en Pumas Unam op de borst zijn goud. Een ander kenmerk van het I96 template is de baseball collar. Het Pumas Unam trainingsjack heeft verder een doorlopende rits en bevat ook twee zakken met ritsen aan de zijkanten. Een subtiel detail is verwerkt in de nek op de achterzijde van het Pumas Unam trainingsjack. Hier prijkt de bijnaam van de club: PUMAS! Het trainingsjack is gemaakt van een knit materiaal, waarin wat stretch is verwerkt, waardoor het trainingsjack naadloos aansluit op het lichaam. De jacks bestaan voor 100% uit polyester. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Pumas Unam trainingsjacks 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dinenno, Corozo, Mozo, Garcia, Ortiz Martinez, Meritao en nog meer spelers.

Het Nike Pumas Unam trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het jack is € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere trainingskleding van Club Universidad Nacional in deze winkels. Directe levering!

Bestel het Pumas Unam trainingsjack direct in de officiële NIKE SHOP

of deze winkel! 

Pumas Unam trainingsjack 2022-2023

Nike Pumas Unam trainingsjack 2022-2023