Pumas Unam voetbalshirts 2020-2021

Nike en Pumas Unam hebben dit weekend de nieuwe Pumas Unam voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt Club Universidad Nacional de wedstrijden in de Mexicaanse Primera Division en beker gedurende 2020-2021. De universiteitsclub speelt haar thuiswedstrijden in  het Olimpico Universitario in Mexico-Stad. Sinds 2014 is Nike kledingsponsor van de Mexicanen en ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ‘’Los Pumas.’’

Pumas Unam thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Pumas Unam thuisshirt 2020-2021 heeft alle kenmerken van het nieuwe template van Nike en lijkt ook veel op het thuisshirt van afgelopen seizoen. Het thuisshirt is overwegend wit met navy blauwe accenten. De v-hals van het voetbalshirt is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Deze band bevat bovendien een kleine v-opening. Daarnaast is het voetbalshirt aan de zijkanten uitgerust met een zigzag band, welke kenmerkend is voor het nieuwe template. Ook deze band in de vorm van een bliksemschicht is donkerblauw. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. Hierin de is een gouden U verwerkt met daarin een deel van de naam van de club (UNAM) en de Mexicaanse driekleur. Dit is een verwijzing naar het logo van de nationale universiteit van Mexico. Onder de hals prijkt de swoosh van Nike en daaronder staan de logo’s van DHL, de club en Banca Mifel. Op de achterkant van het tenue staan ook dit seizoen weer de logo’s van Telcel, Suzuki en Caliente. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale donkerblauwe band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het tenue.

Pumas Unam uitshirt 2020-2021

Het Pumas Unam uitshirt 2020-2021 is dit seizoen weer donkerblauw en bevat een design van diagonale banen in twee tinten donkerblauw. De zigzag band aan de zijkanten van het voetbalshirt is wit en dit geldt ook voor alle logo’s op het tenue, welke op dezelfde plek staan als op het thuisshirt. Daarnaast is het uitshirt van Club Universidad Nacional uitgerust met een v-hals. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw broekje met een witte taping aan de zijkanten. De kousen zijn ook navy blauw met aan de bovenkant een witte band. Ook dit jaar zijn alle voetbalshirts van de Mexicaanse voetbalclub weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dinenno, Mozo, Alvarez, Iniestra, Freire en nog meer spelers.

Pumas Unam voetbalshirt bestellen

De nieuwe PUMAS Unam voetbalshirts 2020-2021 kan je vanaf nu  bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en dit tenue is dus beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze webwinkels kan je het Pumas UNAM tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe voetbalshirt in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

 of in deze SHOP!

Pumas Unam uitshirt 2020-2021