Pumas Unam 3e voetbalshirt 2023

De Mexicaanse voetbalclub Pumas Unam en kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de Mexicaanse voetbalclub de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX, de beker en de CONCACAF Champions League in 2023. Opnieuw is Nike verantwoordelijk voor het design en de productie van de Club Universidad Nacional/Pumas Unam voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 de kledingsponsor van de universiteitsclub.

Zwart/goud Pumas Unam voetbalshirt 2022-2023

Het nieuwe Pumas Unam 3e voetbalshirt 2023 bevat een nooit eerder voor de voetbalclub vertoonde kleurencombinatie. Het voetbalshirt is namelijk een combinatie van zwart en goud. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de schittering van de universitaire gemeenschap van de voetbalclub en de lichten die de universiteit (Ciudad Universitaria) verlichten. De basiskleur van het voetbalshirt is dus zwart en alle details op het tenue zijn goud. Het tenue bevat bovendien alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het tenue is uitgerust met een moderne polokraag met een gouden rand. Onder de kraag bevindt zich een ronding. De band aan de onderkant vna de mouwen is ook goud. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en daaronder staat het logo van sponsor DHL. Traditiegetrouw staat het clublogo in het groot op de voorkant van het voetbalshirt en dus niet op de linkerborst. De binnenkant van de hals bevat een rond goud label met daarin een afbeelding van de poema uit het clublogo en daaromheen de tekst: ''México – Pumas – Gooooooya! – Universidad''. Op de tenues die door de spelers gedragen worden staan ook de logo's van Telcel, Mifel, GNP, Caliente en Suzuki. Het Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022-203 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike in het goud staan. De zijkanten van het voetbalbroekje bevatten een kleine opening met daarin een goud vlak. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. Zoals alle tenues van Nike zijn de Pumas Unam tenues uitgerust met de Nike DriFit technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Pumas Unam voetbalshirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dinenno, Salvio, del Prete, De Olivera, Rivas, Huerta, Caicedo, Molina en nog meer spelers en check ook de andere Pumas Unam voetbalshirts 2022-2023

Pumas Unam voetbalshirt bestellen

Het Nike Pumas Unam 3e voetbalshirt 2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkels vind je ook andere Pumas Unam merchandising. Directe levering!

Bestel de Pumas Unam voetbalshirts altijd in de NIKE SHOP

of deze winkel! 

Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022-2023

Pumas Unam 3e voetbalshirt 2023

Pumas Unam 3e voetbalshirt 2023