Pumas Unam 3e voetbalshirt 2020

Pumas Unam en Nike hebben een nieuw 3e voetbalshirt voor 2020 uitgebracht. In dit nieuwe tenue speelt Pumas Unam een aantal uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX dit jaar. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de Mexicaanse club. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2016.

Pumas UNAM 3e shirt en tenue 2020

Het nieuwe Pumas Unam 3e voetbalshirt voor 2020 is geïnspireerd door het tenue dat de club droeg in 2001. Het tenue bevat dan ook hetzelfde half-om-half design als in 2001. De rechterkant van het tenue is goud en de andere kant is marineblauw. De gouden kleur symboliseert de grootsheid van de club, de fans, de culturele erfenis, de universitaire gemeenschap, en de Mexicaanse tempels en rituelen. De blauwe tint staat symbool voor de spelers, de jeugd, de legendes en iedereen die ooit het tenue van Pumas Unam gedragen heeft. Dit is ook de kleur van de V-hals en de mouwen van het tenue. Op het midden van het tenue is weer groot het clublogo afgebeeld en daarboven staan de logo's van DHL en Nike. Banca Mifel prijkt ook op de onderkant van het tenue. Het nieuwe derde tenue van Pumas Unam wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met op de rechterpijp in het goud het clublogo en de andere pijp de swoosh van Nike. De kousen van het nieuwe derde tenue zijn ook donkerblauw met daarop de logo's van de club en het Amerikaanse sportmerk. Uiteraard zijn de nieuwe tenues ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Iturbe, Felipe Mora, Fabio Álvarez, Saucedo, Malcorra en nog meer spelers. Check ook de andere Pumas Unam voetbalshirts voor 2019-2020.

Pumas Unam 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Pumas Unam 3e voetbalshirt kun je per direct bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel het nieuwe voetbalshirt in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

 of in deze SHOP!

Pumas Unam 3e voetbalshirt 2020