Pumas Unam 3e voetbalshirt 2021

Pumas Unam en Nike hebben vandaag het nieuwe Pumas Unam 3e voetbalshirt 2021 officieel gelanceerd. Dit tenue wordt door de Mexicaanse voetbalclub gedragen tijdens de Liga MX Clausura (de tweede seizoenshelft) en bekerwedstrijden vanaf nu tot en met het einde van het seizoen. Nike is ook weer verantwoordelijk voor het design van dit nieuwe tenue. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 de kledingsponsor van de universiteitsclub en lanceerde afgelopen zomer ook al de Pumas Unam voetbalshirts 2020-2021.

Goud Pumas Unam voetbalshirt 2021

Het Pumas Unam 3e voetbalshirt 2021 is dit seizoen weer goud en wordt gekenmerkt door de brede, diagonale banen in twee tinten goud. De laatste keer dat de club een vrijwel geheel goud uitshirt droeg was in het seizoen 2018-2019. Het voetbalshirt bevat verder ook navy blauwe details, afkomstig uit de clubkleuren van de Mexicaanse voetbalclub die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Olímpico Universitario. De brede V-hals is navy blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het tenue hebben deze kleur. De swoosh van Nike prijkt op het midden van het tenue en daaronder staat het logo van sponsor DHL. Traditiegetrouw heeft het voetbalshirt van Pumas Unam geen badge op de linkerborst, maar is het clublogo verwerkt op het midden van het tenue. Om dit logo staat een driehoek en deze driehoek staat symbool voor de drie taken die UNAM vervult als academische instelling: onderwijs, onderzoek en de verspreiding van cultuur. Daaronder staat het logo van sponsor Banca Mifel. Op de achterzijde van het tenue staan de logo's van Telcel, Suzuki en Caliente. De zijkanten van het Pumas Unam 3e shirt zijn voorzien van een band in de vorm van een bliksemschicht. Deze zigzag band is onderdeel van het nieuwe template van Nike. Een detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier staat in het goud de letter U met daarin de naam van de club en de Mexicaanse driekleur. Het Pumas Unam 3e tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook een combinatie van goud en navy blauw.

Uiteraard zijn de nieuwste Pumas Unam tenues weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dinneno, Iturbe, Waller, Fabio Álvarez, Bazquez, Lira en nog meer spelers.

Pumas Unam voetbalshirt bestellen

Het gouden Pumas Unam voetbalshirt 2021 kun je vanaf u alleen bestellen in de onderstaande winkels. Dit tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. In deze webwinkels kun je het Pumas UNAM tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe voetbalshirt in de Pumas Unam fanshop (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

 of in deze SHOP!

Gouden Pumas Unam 3e voetbalshirt 2021

Pumas Unam 3e voetbalshirt 2021