Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022

Nike en Pumas Unam hebben vandaag het Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022 gepresenteerd. Dit tenue dient als alternatief voor het Pumas Unam uitshirt 2021-2022. In dit tenue speelt Club Universidad Nacional de Mexicaanse Primera Division en bekerwedstrijden buiten het eigen stadion in 2022. Nike is sinds 2014 de kledingsponsor van de universiteitsclub en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Pumas Unam voetbalshirts.

Rood Pumas Unam uitshirt 2022

Het Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022 is geïnspireerd door de sintelbaan in het stadion van de club, het Estadio Olímpico Universitario. Het voetbalshirt heeft de iconische kleur rood die we kennen van een sintelbaan en is verder afgewerkt met gouden en navy blauwe accenten. Deze kleurencombinatie komt terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook dit tenue bevat als print op het midden van het tenue het clublogo, welke gekenmerkt wordt door de kop van een poema. Ook deze print is goud/navy blauw. De rechterborst bevat het logo van Nike in het goud en daaronder staat het logo van DHL in het wit. Op de voorzijde van het tenue staat ook het logo van subsponsor Mifel. De achterzijde van het tenue bevat de logo's van Telcel, Suzuki en Caliente. Op de mouwen staan de logo's van Berel en GNP Seguros. Het tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en bordeaux rode kousen met gouden accenten.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe Pumas Unam voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. De replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie en de authentic voetbalshirts de Nike Dri Fit ADV technologie. Beide systemen zorgen ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues worden getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect. De authentic voetbalshirts vallen getailleerder en zijn nog lichter. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dinenno, Corozo, Mozo, Diogo, Garcia en nog meer spelers.

Pumas Unam voetbalshirt bestellen

Het Nike Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkels vind je ook andere Pumas Unam merchandising. Directe levering!

Bestel de Pumas Unam voetbalshirts altijd in de NIKE SHOP

of deze winkel! 

Pumas Unam 3e voetbalshirt 2022

Pumas Unam 3e tenue 2022