11 juli 2019

Pumas Unam voetbalshirts 2019-2020

Pumas Unam of Club Universidad Nacional hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 vandaag officieel uitgebracht. In deze tenues speelt de club de Mexicaanse Primera Division en bekerwedstrijden gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2016 de trotse kledingsponsor van de club uit Mexico Stad, die haar thuiswedstrijden speelt in het Olimpico Universitario.

Bestel je Pumas Unam tenue altijd in deze winkel! (inclusief unieke bedrukking!)

Pumas Unam thuisshirt 2019-2020

De nieuwe Pumas Unam voetbalshirts voor 2019-2020 zijn dit jaar een ode aan de geschiedenis en nalatenschap van de grootste universiteit van Mexico: Unam. Bovendien is het nieuwe tenue een ode aan het land Mexico. Het thuisshirt is dit jaar overwegend wit en bevat een all-over print. Deze print betreft een print van zonnestralen met daarin een fijner patroon verwerkt. Dit patroon is weer geïnspireerd door de cultuur en gebruiken van de Azteken. Qua template heeft het voetbalshirt alle kenmerken van het nieuwe Vapor template van Nike. Het shirt bevat een v-hals in het navy blauw en ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op de borst staat het sponsor van DHL. Daaronder prijkt een print van het logo van de universiteitsclub en daaronder staat weer het logo van Banco Mifel. De binnenkant en de achterkant van de hals bevatten een witte taping. In dit gedeelte is op de achterkant de poema uit het logo van de club verwerkt. Andere sponsoren die op het tenue staan zijn Telcel en Suzuki. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Pumas Unam uitshirt 2019-2020

Het Pumas Unam uitshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de verticale banen in twee tinten navy blauw. Ook deze banen bevatten een all-over print. Deze print is geïnspireerd door de God van de regen: Tláloc. De all-over print betreft een print van druppels. Het uittenue bevat een gouden v-hals en ook het logo van de club staat in het goud op het tenue. Alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en navy blauwe kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Pumas Unam tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Iturbe. Barrera, Arribas, Mora, Mozo en nog meer spelers.  

Pumas Unam voetbalshirt bestellen

De nieuwe PUMAS Unam voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vanaf augustus bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en dit tenue is dus beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze webwinkels kan je het Pumas UNAM tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe voetbalshirt in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

 of in deze SHOP!