20 juli 2017

Pumas Unam voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Mexicaanse club Pumas Unam zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door Nike en de club. In deze nieuwe shirts speelt Pumas Unam de wedstrijden in de Mexicaanse Primera Division gedurende 2017-2018. De shirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Olimpico Universitario staan er altijd om bekend dat deze een speciaal design hebben. Dat is ook dit seizoen het geval. De voetbalshirts van de club van trainer Francisco Palencia zijn dit jaar gebaseerd op de shirts van de American Football tak van de club. Check hieronder zowel de details van het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de club uit Mexico Stad.

Pumas Unam thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Pumas Unam voetbalshirt voor 2017-2018 is zoals altijd navy blauw met gouden accenten. De gouden accenten komen terug in een band achter de crew neck en in een band over de mouwen. Deze band over de mouwen wordt geflankeerd door twee dunnere witte strepen. Op de rechter mouw van het shirt is in de gouden band het logo van Coca Cola verwerkt en in de andere band het logo van subsponsor ZT. Het logo van de club is als print over de gehele voorkant van het shirt te vinden en is ook goud. Dit geldt ook voor de swoosh van Nike op de rechter borst. Het logo van DHL prijkt onder het Nike logo. Het shirt is overigens niet alleen geïnspireerd door de American Football Shirts van Pumas CU, maar is ook een ode aan de universiteit: UNAM (Nationale Autonome Universiteit van Mexico). De binnenkant van de kraag is dan ook met de letters U en M versierd. Het thuistenue van de club wordt gecompleteerd door een goud broekje met aan de zijkanten een blauwe strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en Nike. De kousen van het nieuwe tenue zijn wit en bevatten een navy blauwe swoosh en logo van de club.

Pumas Unam uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Pumas Unam uitshirt heeft vrijwel hetzelfde template als het uitshirt. Alleen zijn de gouden details ingeruild voor navy blauwe details. Het shirt is overwegend wit en de navy blauwe details komen terug in de band over de mouwen, de strip aan de zijkanten van het shirt, de band aan de achterkant van de crew neck en in het logo van de club. Bovendien zijn de logo's van DHL en Nike navy blauwe. De band over de mouwen wordt geflankeerd door een gouden lijn. Het broekje wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met gouden logo's. De kousen zijn bovendien goud met navy blauwe logo's.

Zoals alle tenues van Nike zijn deze tenues ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Pumas Unam voetbalshirt kopen

Het nieuwe Pumas Unam thuisshirt en uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf deze week kopen in de onderstaande shops. Voor volwassenen hebben de tenues een prijs van € 84,95 en voor kinderen een prijs van € 69,95. In deze winkels kan je je shirt van Pumas uiteraard laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Koop het nieuwe Pumas Unam shirt vanaf NU in deze winkel (inclusief goedkope shirts)

of deze officiële SHOP

of DEZE NIKE SHOP!