24 januari 2018

Portland Timbers uitshirt 2018-2019

Portland Timbers en adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. Deze officiële bekendmaking volgt op een teaser, die de club in november al showde. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Portland Timbers de MLS uitwedstrijden gedurende 2018 en 2019. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor het design van de tenues en trainingskleding van de club. Het Duitse sportmerk is namelijk kledingsponsor van alle teams in de Amerikaanse competitie. Portland Timbers en adidas presenteren dit jaar geen nieuw thuisshirt. De club speelt namelijk in hetzelfde thuisshirt als vorig jaar. Check hieronder alle details van het nieuwe Portland Timbers uitshirt van dit seizoen.

Portland Timbers uit shirt en tenue 2018-2019

Het Portland Timbers uitshirt voor 2018-2019 is overwegend wit en bevat zowel groene als gouden accenten. De groene details komen allereerst terug in de drie adidas strepen aan de zijkanten van het shirt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is groen met een subtiele gouden lijn. Dit geldt ook voor de zogenaamde EQT v-hals van het shirt. Op de borst van het shirt prijken de logo’s van adidas en de club en sponsor Alaska Airlines versiert het midden van het tenue. Verder bevat het shirt nog verschillende details. Zo zijn de mouwen uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de clubkleuren van Portland Timbers en zijn groen/wit. De binnenkant van de kraag is uitgerust met een speciale tekst uit het clublied van de Amerikaanse club: ‘’WE’LL SING FOR YOU TIMBERS – TILL YOU FINISH THE FIGHT.’’ De achterkant van het shirt bevat de tekst: ‘’TIMBERS.’’ Het nieuwe Portland Timbers uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo’s van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant een goud vlak en daarboven een groen vlak met daarin witte adidas strepen.

Zoals alle tenues van adidas zijn de Portland Timbers uittenues ook uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Valeri, Adi, Ridgewell en andere sterren. Check ook het Portland Timbers thuisshirt voor 2018!

Portland Timbers voetbalshirt kopen

Het nieuwe Portland Timbers shirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio februari/maart kopen in de onderstaande shop. Het shirt zal ongeveer een prijs hebben van € 89,95. In deze shop kan je het shirt van Portland Timbers ook voorzien van een eigen naam en nummer! Check daar ook andere MLS voetbalshirts! 

Koop het nieuwe shirt van Portland Timbers in deze SHOP!