15 maart 2023

Portland Thorns uitshirt 2023 nu al mooiste voetbalshirt?

De Amerikaanse voetbalclub Portland Thorns en kledingsponsor Nike hebben het nieuwe Portland Thorns uitshirt 2023 officieel gepresenteerd! Gezien het vette design van het voetbalshirt zetten wij dit voetbalshirt alvast op de nominatielijst van mooiste voetbalshirt van het jaar! Daarover vertellen we straks meer. In het voetbalshirt speelt Portland Thorns de uitwedstrijden in de vrouwenvoetbalcompetitie (NWSL / National Women's Soccer League) in 2023. Sinds de oprichting van de voetbalclub in 2013 is Nike verantwoordelijk voor het design en de productie van de Portland Thorns voetbalshirts en ook dit jaar is het Amerikaanse sportmerk verantwoordelijk voor het overweldigende design van het tenue!

Het Nike Portland Thorns uitshirt 2023 wordt vooral gekenmerkt door de opvallende tattoo print rondom het clublogo van Portland Thorns op het midden van de borst. Deze tattoo print bevat verschillende verwijzingen naar de club en het clublogo. De print bevat onder andere een doornenkrans, die ook onderdeel is van het clublogo. Dit logo is ontworpen door Brent Diskin, een fanatiek supporter van de club. In de all-over tattoo print zijn ook rozen verwerkt. Met name op de mouwen bevindt zich een grote print van rozen met een doornenkrans. De roos is zowel een verwijzing naar het clublogo als de bijnaam van de stad Portland: Rose City. De print bevat dan ook het motto van de stad en de club: ''Rose City Till I Die''. Onder de hals bevinden zich Romeinse cijfers: MM XIII. Deze Romeinse letters zijn een verwijzing naar het oprichtingsjaar van de club: 2013. Boven het clublogo zijn ook drie sterren verwerkt, die verwijzen naar de drie kampioenschappen van de club: 2013, 2016 en 2022. De basiskleur van het Portland Thorns uitshirt 2023 is beige en qua template betreft dit het Nike Strike template. Dit template is te herkennen aan de ronde hals met zowel boven de borst als op de achterkant een vlak met een ronding. Het vlak op de achterzijde van het voetbalshirt is groen. Op het midden van het voetbalshirt staan de swoosh van Nike en het logo van hoofdsponsor Providence. Op de mouwen staan de logo's van Ally en Tiktok. Het Portland Thorns uittenue 2023 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en beige kousen met contrasterende details.

Zoals alle Nike tenues zijn de Portland Thorns voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Het Nike Portland Thorns uitshirt 2023 kun je alleen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub bestellen. De voetbalshirts zijn vrij prijzig. Het authentic voetbalshirt (de versie die de speelsters dragen) zijn € 184,95 en de replica voetbalshirts € 104,95. Ben je op zoek naar andere Nike voetbalshirts? Check het dan exclusief in de officiële Nike SHOP!

Portland Thorns uitshirt 2023

Portland Thorns uitshirt 2023

Portland Thorns uitshirt 2023