Portland Timbers thuisshirt 2021-2022

Portland Timbers en adidas hebben vandaag het nieuwe Portland Timbers thuisshirt 2021-2022 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt Porltand Timbers de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Provence Park gedurende 2021 en 2022. ''The Timbers'' wonnen afgelopen jaar de ''MLS is back'' Cup. Dit toernooi werd in het leven geroepen als alternatief voor de competitie, dat door corona werd afgelast. Portland Timbers draagt in 2021 hetzelfde uitshirt als in 2020. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de tenues van de club van manager Giovanni Savarese. Het sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle clubs in de MLS.

Portland Timbers thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Portland Timbers thuisshirt 2021-2022 bevat ook dit jaar weer het iconische half-om-half design, zowel we dat bijvoorbeeld kennen van het Feyenoord voetbalshirt. De rechterkant van het voetbalshirt is groen en de andere kant is donkergroen. Tussen deze vlakken bevinden zich kleine chevrons, welke zijn geïnspireerd door de chevrons uit het clublogo. Het Portland Timbers thuisshirt is dit jaar bovendien uitgerust met een y-hals met knoopjes. Het is voor de vierde keer in de geschiedenis dat de tenues van Portland Timbers zijn uitgerust met een kraag met knopen. Eerder was dat het geval in 2012, 2014 en 2017. De gouden details op het tenue verwijzen naar het winnen van de MLS is back Cup afgelopen seizoen en komen terug in de drie strepen van adidas op de schouders en het adidas performance logo op de rechterborst. Ook het logo van sponsor Alaska Airlines op het midden van het tenue is goud. De vliegmaatschappij is al sinds 2011 de shirtsponsor van ''The Timbers.'' Op de linkerborst prijkt de badge van de club. Ook dit Major League Soccer voetbalshirt bevat weer verschillende details. De onderkant van het tenue bevat een tag met daarin de tekst ''Soccer City USA'' en de binnenkant van de hals bevat drie kronen met daarin de tekst ''King Of Clubs.'' De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge en deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe voetbalshirt: groen/goud. Portland Timbers heeft ook nog een mouwsponsor. De rechtermouw bevat namelijk het logo van de social media app Tiktok.

Het Portland Timbers thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn ook groen met aan de bovenkant een donkergroene band met daarin gouden adidas stripes. Onder deze band prijken de gekruiste hamers uit het clublogo in het goud. Zoals alle adidas tenues zijn ook de Portland Timbers voetbalshirts 2021-2022 uitgerust met de adidas AeoReady technologie, voor een optimale afvoer van zweet en vocht en voor ventilatie. De authentic tenues zijn uitgerust met de HT.Ready technologie. Deze tenues vallen wat strakker en zijn wat lichter. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Portland Timbers voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Diego & Yimmi Chará, Valeri, Niezgoda, Polo, Asprilla, Parades en nog meer spelers.

Portland Timbers voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Portland Timbers thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het Portland Timbers tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere MLS voetbalshirts. 

Bestel het nieuwe Portland Timbers voetbalshirt in de adidas SHOP

of deze SHOP! 

Portland Timbers thuisshirt 2021-2022