16 februari 2022

Portland Timbers uitshirt 2022-2023

The Heritage Rose jersey! Dat is de naam van het nieuwe Portland Timbers uitshirt 2022-2023, welke vandaag officieel gepresenteerd werd door de club en kledingsponsor adidas. In dit tenue speelt Portland Timbers de Major League Soccer uitwedstrijden in 2022 en 2023. Adidas is ook dit jaar weer de kledingsponsor van ''The Timbers''. Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle MLS clubs. Dit jaar lanceren adidas en de club geen nieuw thuisshirt. In 2022 wordt het Portland Timbers thuisshirt 2021-2022 weer gedragen.

Portland Timbers uit shirt en tenue 2022-2023

Portland staat bekend als de stad van de rozen en het nieuwe uitshirt van Portland Timbers is een eerbetoon aan de rozenstad. Het adidas Portland Timbers uitshirt 2022-2023 is overwegend lichtroze (door adidas ''Vapour Pink'' genoemd) met een all-over print van rozen in het roze/bordeaux rood (Victory Crimson). Ook de ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn donker rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. In het voetbalshirt van Portland Timbers zijn ook weer verschillende details verwerkt. De binnenkant van de hals bevat een taping met daarin de tekst: ''Rose City 'Til I Die'' en de linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge, welke ook weer geheel in stijl is van de kleuren van het nieuwe uitshirt. Verder bevat het voetbalshirt aan de rechter onderkant nog een speciale badge met daarin een schedel op boeken en een roos en de Latijnse vertaling van Rose City Till I Die (Rose Urbe Qusque Moriar) met daarnaast een klaveren heer, als ode aan de fanatieke supportersgroep van de club: Timbers Army. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het bordeaux rood en de linkerborst bevat de badge van de club in dezelfde kleuren als het voetbalshirt. Boven de badge staat een zilveren ster, welke verwijst naar de gewonnen MLS Cup in 2015. Hoofdsponsor Alaska Airlines versiert het midden van het voetbalshirt en de rechtermouw bevat het logo van subsponsor TikTok. Het Portland Timbers uittenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtroze adidas strepen. De kousen van het tenue zijn ook lichtroze met aan de bovenkant bordeaux rode adidas strepen.

Zoals alle adidas voetbalshirts is het nieuwe Portland Timbers uitshirt 2022-2023 weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Blanco, Yimmi & Diego Chará, Bravao, Moreno, Mabiala en nog meer spelers.

Portland Timbers uitshirt bestellen

Het adidas Portland Timbers uitshirt 2022-2023 kun je vanaf eind deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Dit voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het nieuwe Portland Timbers voetbalshirt in de adidas SHOP

of deze SHOP! 

 

Portland Timbers uitshirt 2022-2023

Portland Timbers uitshirt 2022-2023