6 februari 2020

Portland Timbers uitshirt 2020-2021

Portland Timbers en adidas hebben op een speciaal evenement in New York het nieuwe Portland Timbers uitshirt bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue  spelen ''The Timbers'' de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2020 en 2021. De club van trainer Giovanni Savarese eindigde vorig seizoen op een zesde plek in de Western Conference en won in 2015 de MLS Cup. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de tenues van de club uit Portland. Sinds 2004 is het Duitse sportmerk kledingsponsor van alle MLS clubs en sinds 2011 van Portland Timbers.

Portland Timbers uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Portland Timbers uitshirt voor 2020-2021 is komend seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door de vijf, dunne, horizontale lijnen over de body van het tenue. Deze strepen zijn groen & deze kleur komt ook weer terug ind de EQT V-hals van het nieuwe tenue. Deze toelopende hals is geïnspireerd door de hals die adidas vaak gebruikte in de voetbalshirts van de jaren '90. Een ander kenmerk van het nieuwe Portland Timbers uitshirt is de brede band aan de onderkant van de mouwen. Ook deze zijn groen. De drie strepen staan dit jaar alleen op de rechterschouder. We zijn gewend dat deze strepen horizontaal op de mouwen staan, maar dit seizoen staan deze verticaal op de rechtermouw en zijn de strepen geel. Een speciaal detail is terug te vinden aan de binnenkant van de hals. Hier bevindt zich een taping met daarin de leus van de Amerikaanse club: ''Forever Green & Gold.'' Deze leus wordt geflankeerd door de iconische hamer uit het clublogo van Portland Timbers. Dit logo prijkt ook op de linkerborst en de rechterborst is uitgerust met het adidas Performance logo. Op het midden van het Portland Timbers tenue staat het logo van Alaska Airlines. De vliegmaatschappij is sinds 2010 de hoofdsponsor van de club. De linkermouw van het nieuwe tenue bevat de Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uittenue en betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie. Verder heeft adidas de onderkant van het tenue nog voorzien van een speciale tag als verwijzing naar het tiende seizoen dat Portland Timbers aan de Major League Soccer deelneemt. In deze badge staan dan ook de jaartallen 2011 en 2020. 

Het nieuwe Portland Timbers uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met gele adidas strepen. De kousen zijn wit met groene details. De nieuwe Portland Timbers uittenues zijn ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en vochtafvoer. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Fernández, Valeri, Chará, Polo, Blanco, Ebobisse en nog meer sterspelers. De club draagt hetzelfde thuisshirt als in 2019.

Portland Timbers uitshirt bestellen

Het Portland Timbers voetbalshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 en het is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande shops vind je ook andere MLS voetbalshirts en kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het nieuwe Portland Timbers uittenue in deze SHOP! 

of in deze SHOP

Portland Timbers uitshirt 2020-2021