Nature Unites Us thema Portland Timbers uitshirt 2024-2025

Portland Timbers en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Portland Timbers uitshirt 2024-2025 officieel gepresenteerd. De alias van het voetbalshirt is het ‘’Nature Unites kit’’ en dat heeft alles te maken met het design van het uittenue. In het uitshirt speelt Portland Timbers de Major League Soccer uitwedstrijden in 2024 en 2025. Dit tenue wordt dus twee seizoenen gedragen. In 2024 draagt de club uit Portland het Portland Timbers thuisshirt 2023-2024 tijdens de thuiswedstrijden.

Natuur verenigt! Het Portland Timbers ‘’Nature Unites’’ voetbalshirt is geïnspireerd door de schoonheid en de kracht van de bossen in Oregon. Het overwegend beige Portland Timbers uitshirt 2024-2025 bevat op de zijkanten en mouwen een all-over print van de bladeren van de bomen in de staat Oregon. Het patroon betreft een handgetekende print. Verder bevat het voetbalshirt ook andere (donker)groene details. De adidas strepen op de schouders zijn donkergroen en hetzelfde geldt voor de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Voor het eerst in de geschiedenis staan alle logo’s op het midden van het voetbalshirt. Het logo van adidas staat boven het clublogo en daaronder prijkt het logo van de nieuwe hoofdsponsor DaBella. De linkermouw is uitgerust met de logo’s van de Major League Soccer in stijl van de kleuren van het tenue en het logo van AppleTV. De andere mouw bevat het logo van TikTok. Het Portland Timbers uitshirt heeft verder nog een aantal details. De binnenkant van de hals bevat de naam van het voetbalshirt: ‘’Nature Unites Us’’en op de achterkant van het tenue staat het logo van The Nature Conservancy. Het Portland Timbers uittenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje met aan weerszijden creme adidas trademark strepen. De sokken zijn ook creme en bevatten aan de bovenkant een lichtgroene band met donkergroene adidas strepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals
  • Pasvorm: Normaal

Het adidas Portland Timbers uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) bestellen in de onderstaande winkels voor een prijs van € 99,95. Check ook andere MLS voetbalshirts in deze winkels! 

Nature Unites Us thema Portland Timbers uitshirt 2024-2025
Nature Unites Us thema Portland Timbers uitshirt 2024-2025
Nature Unites Us thema Portland Timbers uitshirt 2024-2025
Nature Unites Us thema Portland Timbers uitshirt 2024-2025