Portland Timbers thuisshirt 2023-2024

Portland Timbers en adidas hebben het nieuwe Portland Timbers thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit tenue speelt Portland Timbers de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het Providence Park gedurende 2023 en 2024. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de uitwedstrijden in 2023 draagt Portland Timbers het Portland Timbers uitshirt 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Portland Timbers op de achtste plek in de Western Conference, wat net niet genoeg was voor plaatsing van de play-offs. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Portland Timbers voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer teams.

Portland Timbers voetbalshirt 2023-2024 | Portland Plaid

Zoals alle Major League voetbalshirts heeft het Portland Timbers thuisshirt een thema en dit jaar is voetbalshirt omgedoopt tot de ''Portland Plaid''. Het Portland Timbers tenue staat geheel in het teken van verwantschap: ''We zijn allemaal uit hetzelfde hout gesneden en waar we ook vandaan komen, we zijn verenigd door onze liefde voor de Timbers.'' In het voetbalshirt zijn de kleuren ponderosa (donkergroen), groen en goud als het ware in elkaar versmolten, waardoor het een warm deken is voor iedereen. Het voetbalshirt is overwegend groen en bevat een all-over print van diagonale lijnen, geïnspireerd door de diagonale lijnen uit het clublogo. Deze diagonale lijnen hebben kleine onderbrekingen. Het tenue is verder uitgerust met een groene ronde hals met subtiele gouden lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de band op de zijkanten van het voetbalshirt is goud en loopt door naar de onderkant van de achterzijde van het nieuwe thuistenue. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas 3BAR logo. Dit logo gebruikt adidas op alle nieuwe voetbalshirts vanaf dit seizoen. Op de adnere borst prijkt het clublogo, inclusief een zilveren ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van 2015. Op het midden van het tenue staat het logo van Alaska Airlines en de linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. Het logo van AppleTV staat dit seizoen op alle Major League Soccer voetbalshirts. Het tenue bevat ook nog verschillende details. Op de mouwen staan de officiële Major League Soccer badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: groen/goud. De onderkant van het voetbalshirt bevat een tag met daarin een print van munten en de tekst: ''For The Rose City''. Aan de binnenkant van de hals bevindt zich een goud label met daarin de bijnaam van de club (TIMBERS), geflankeerd door twee zagen, die symbool staan voor het teamwork van de club. Het Portland Timbers tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen en de onderkant een gouden band. De kousen zijn ook donkergroen met witte adidas strepen.

Zoals alle tenues is het Portland Timbers thuisshirt 2023-2024 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie, voor de beste prestaties.

Heather Davis, CEO van Portland Timbers, is enthousiast over het voetbalshirt: ''Ons nieuwe thuisshirt viert wat deze club betekent voor de stad en wat de stad betekent voor onze club. We hebben samengewerkt met adidas om iets te creëren dat uniek is voor Portland. Elk ontwerpdetail laat zien hoe voetbal ons samen brengt uit liefde voor onze stad en ons team.''

Portland Timbers voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Portland Timbers thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf maart bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95. Check ook andere Major League Soccer voetbalshirts in deze winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwe Portland Timbers voetbalshirt in de officiële adidas SHOP

of deze SHOP! 

Portland Timbers voetbalshirt 2023-2024

Portland Timbers voetbalshirt 2023-2024

Portland Timbers voetbalshirt 2023-2024

Portland Timbers voetbalshirt 2023-2024