11 januari 2017

Portland Timbers thuisshirt 2017-2018

Portland Timbers en adidas hebben het nieuwe shirt voor 2017 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Amerikaanse club de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Providence Park gedurende 2017. Zoals van alle clubs is adidas de kledingsponsor van de Major League Soccer kampioen van 2015. Het nieuwe shirt van de club uit Portland heeft een traditioneel design. We bespreken het hieronder.

Portland Timbers thuis shirt en tenue 2017-2018

Het Portland Timbers thuisshirt voor 2017 is zoals altijd geheel groen en wordt dit jaar gekenmerkt door de gouden accenten. Deze gouden accenten komen allereerst terug in de drie adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Bovendien bevat het shirt gouden details in een lijn aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het adidas performance logo, terwijl de andere borst is uitgerust met het logo van de club, die onder leiding staat van trainer John Spencer. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar het gewonnen MLS kampioenschap in 2015. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met de officiële Major League Soccer badges. Deze badges zijn in stijl van de clubkleuren van Portland Timbers en bevatten daarom groene, witte en gouden tinten. Alaska Airlines staat als shirtsponsor op het midden van het shirt. De binnenkant van de kraag bevat nog een speciaal detail. Hierin is namelijk in het goud een tekst uit het lijflied van het leger van Portland: ''There's a party in Portland - No one is sleeping tonight.'' Thema van dit lijflied is ''Party in Portland.'' Verder is aan de onderkant ook nog een speciaal detail te vinden. Hier staat namelijk de vlag van de Amerikaanse staat. Verder bevat de achterkant van het shirt, net onder de kraag, de iconische hamers uit het logo van de club. 

Het nieuwe tenue van Portland Timbers wordt gecompleteerd door een groen broekje met aan de zijkanten gouden adidas trademark strepen. Bovendien bevat het shirt een dunne lijn aan de onderkant van de pijpen. De kousen van het nieuwe tenue zijn bovendien groen/goud. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe tenues van Portland Timbers uitgerust met de adidas Climacool Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer en voor een optimale prestatie. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door Nagbe, Valeri en Adi.

Portland Timbers voetbalshirt kopen

Het nieuwe Portland Timbers shirt voor 2017 kan je vanaf medio februari/maart kopen in de onderstaande shop. Het shirt zal ongeveer een prijs hebben van € 89,95. In deze shop kan je het shirt van Portland Timbers ook voorzien van een eigen naam en nummer!

Koop het nieuwe shirt van Portland Timbers in deze SHOP!

Portland -timbers -thuis -shirt -2017-2018


Portland -timbers -shirt -2017
Portland -timbers -shirt -detail -2017