29 januari 2016

Portland Timbers uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Portland Timbers uitshirt voor 2016 en 2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Amerikaanse club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt spelen The Timbers de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2016 en 2017. Het thuisshirt van vorig seizoen wordt ook in 2016 gebruikt.

Portland Timbers uittenue 2016-2017

Het nieuwe Portland Timbers uitshirt voor 2016 heeft ook dit seizoen weer een flitsend design. Het nieuwe shirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende horizontale strepen in verschillende tinten rood over het gehele shirt. Ook de v-hals van het voetbalshirt bevat rode accenten en de rode details komen ook terug in de trademark strepen van Adidas over de zijkanten van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het Adidas logo en de andere borst is uitgerust met het logo van de club, waarboven een gouden ster prijkt. Deze gouden ster verwijst naar de gewonnen MLS Cup in 2016. De onderkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. Hier bevinden zich namelijk twee hamers, welke verwijzen naar de bijnaam van de club. Aan de andere kant bevindt zich de vlag van de Verenigde Staten. Hoofdsponsor Alaska Airlines versiert het midden van het shirt. De achterkant van de kraag bevat ook nog een speciaal. Daar staat namelijk de leus van de club: ''No pity''. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met de officiƫle MLS badges, welke in stijl zijn van de kleuren van het uitshirt: zwart/rood. Het nieuwe uittenue van de Portland Timbers wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte strepen van Adidas. De kousen van het nieuwe tenue bevatten ook deze kleuren. Check hieronder de foto's van het shirt, waarin sterren als Valeri, Borchers, Adi en Nagbe zullen schitteren gedurende dit seizoen. Check ook het Portland Timbers thuisshirt 2016.

Portland Timbers voetbalshirt kopen

Het nieuwe Portland Timbers voetbalshirt 2016 kan je vanaf april kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van de Amerikaanse MLS clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Portland -timbers -thuisshirt -2016

Portland -timbers -2016-uitshirt