11 januari 2018

Polen trainingsshirt en warming-up shirt 2018-2019 uitgelekt

Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt van het nationale elftal van Polen wordt medio maart 2018 officieel gepresenteerd door de Poolse voetbalbond en kledingsponsor Nike. Wij hebben vandaag de hand gelegd op de eerste details van het nieuwe warming-up shirt. Dit inloopshirt draagt het Poolse voetbalelftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de UEFA Nations en EK kwalificatiewedstrijden gedurende 2018 en 2019. Nike is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de kleding van het Poolse elftal. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk sinds 2009. Check hieronder alle details van de nieuwe trainingsshirts van het Poolse elftal.

Polen warming-up shirt 2018-2019

Polen draagt het nieuwe warming-up shirt onder andere in de voorbereiding op de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap in Rusland. In de groepsfase van het toernooi nemen de Oost Europeanen het in groep H op tegen Senegal, Colombia en Japan. Het shirt, waarin de warming-up afgewerkt wordt, kan direct afschrikwekkend werken voor de tegenstanders van het Poolse nationale elftal. Het shirt heeft namelijk een flitsend design. Het shirt is evenals het uitshirt overwegend rood. Daarnaast wordt het shirt gekenmerkt door de flitsende, bliksemschicht achtige strepen over de voorkant van het shirt. Dit graphic design heeft bovendien een spray painted effect en is uitgerust met diagonale strepen. Over de schouders en mouwen bevindt zich bovendien een rode strip. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. De swoosh van het Amerikaanse sportmerk is wit. Bovendien bevat het shirt, zoals we gewend zijn, een ronde hals. Op de achterkant van het shirt is dit jaar niet de naam van het land verwerkt. Wel is de achterkant van het shirt iets langer. De reden hiervoor is dat dit net wat extra bescherming biedt. Wat we nog meer weten van het shirt is dat het hoe dan ook raglanmouwen bevat. Voordelig aan deze mouwen is dat deze perfect meebewegen met de bewegingen van de armen en ook zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid voor de spelers. Het warming-up tenue van het Poolse elftal wordt compleet gemaakt door de voetbalbroekjes, die bij de uit- en thuistenues van het Poolse nationale elftal horen voor 2018-2019. Deze broekjes zijn rood en wit.

Of dit ook echt het nieuwe warming-up tenue van Polen wordt, is nog niet bekend. Deze wordt tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het nationale elftal bekend gemaakt in de laatste week van maart! Wel is bekend dat deze shirts zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf dit jaar dragen sterren als Lewandowski, Milik, Krychowiak en Piszczek dit nieuwe shirt.

Polen warming-up shirt bestellen

Het nieuwe warming-up shirt van Polen kan je dan ook vanaf maart bestellen. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 55,- en voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 50,-. Wil je andere of goedkopere Polen producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Polen shirt altijd in deze winkel!