17 maart 2016

Polen thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Polen thuisshirt Euro 2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Poolse voetbalbond PZPN en kledingsponsor Nike. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 2009 verbonden aan de voetbalbond van Polen en de vertegenwoordigende elftallen. Destijds volgde het merk Puma op als kledingsponsor. Het Poolse nationale voetbalelftal zal in dit thuisshirt de thuiswedstrijden gedurende Euro 2016 afwerken. Polen is op dit eindtoernooi gekoppeld aan landen als Duitsland, Oekraïne en Noord Ierland. Natuurlijk dragen de Polen dit shirt ook in aanloop naar dit toernooi. Polen debuteert eind deze maand in de oefeninterlands tegen Servië en Finland al in dit shirt.Het thuisshirt zal tevens worden gedragen gedurende thuiswedstrijden tijdens de WK 2018 kwalificatiereeks. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 neemt Polen het in het nieuwe voetbalshirt op tegen Roemenië, Denemarken, Montenegro, Kazachstan en Armenië.

Polen voetbalshirt Euro 2016

Het nieuwe voetbalshirt van Polen bevat de gebruikelijke kleur. Het shirt kent een speciaal effect over de onderkant van het shirt. Dit lichten we hieronder toe. Het nieuwe Polen thuisshirt Euro 2016 is overwegend wit en wordt versierd met een kleine v-hals. De v-hals is langs de zijkanten wit en rood. Het nieuwe voetbalshirt van Polen kent nog meer rode accenten. Rode accenten komen terug in de strip over de zijkanten van het voetbalshirt. Ook het logo van Nike op de rechterborst is rood. De andere borst bevat de badge van het embleem van de Poolse voetbalbond Polski Związek Piłki Nożnej (PZPN). Het logo van de voetbalbond wordt gekenmerkt door de adelaar. Het shirt van Polen bevat verder dunne flitsende en golvende grijze strepen aan de onderkant van het voetbalshirt. Deze stellen de vleugels van de adelaar uit het logo van de PZPN voor. Op de achterkant van de kraag staat ook nog de naam van het land: POLSKA. Het nieuwe Polen thuistenue wordt  gecompleteerd door een rood short met aan de zijkanten een rode strip. Bovendien zal het logo van de voetbalbond en Nike op de shorts staan. De kousen zijn overwegend wit, maar kennen op de achterkant rode details. Check hieronder de foto's van het nieuwe Polen voetbalshirt waarin sterren als Lewandowski, Milik en Blasczykowski deze zomer schitteren. Check ook het nieuwe Polen uitshirt 2016-2017.

Polen EK voetbalshirt kopen

Het nieuwe Polen voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf eind maart/begin april kopen in de onderstaande shops voor zowel volwassenen als kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen ongeveer € 70,- In deze shops is het mogelijk je Polen shirt te laten bedrukken met de officiële Polen printing van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Of check hiernaast of hieronder goedkopere Polen shirts zoals retro shirts en t-shirts. Of vergelijk de prijzen van de verschillende Polen producten. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwste Polen shirt in de officiële Polen shop!

of in deze Polen STORE

of in de officiële Polen shop van NIKE!

Polen Thuisshirt Euro 2016

Polen Thuisshirt Euro 2016 2

Polen Thuisshirt Euro 2016 3

Polen Thuisshirt Euro 2016 4