20 mei 2016

Peru thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Peru thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de Peruviaanse voetbalbond. In dit nieuwe shirt speelt het Zuid Amerikaanse land de Copa America Centenario 2016 wedstrijden en de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. De Copa America viert dit jaar haar 100 jarig bestaan. Om deze reden vindt het toernooi buiten het contintent (in de Verenigde Staten) plaats en zijn er een aantal landen uit Midden-Amerika uitgenodigd. Peru speelt in een poule met Brazilië, Ecuador en Haïti. We bespreken hieronder het design van het nieuwe voetbalshirt van Peru.

Peru thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Peru thuisshirt is gelanceerd als ''limited edition'' voetbalshirt en is gebaseerd op het shirt van 1939. Destijds won het land de Copa America. Het shirt is zoals altijd overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale rode baan over het shirt. Deze baan loopt dit seizoen niet naar de onderkant van het shirt, maar loopt van de linker schouder naar de rechter zijkanten van het shirt. Deze baan is bovendien te vinden op de achterkant van het voetbalshirt. Bovendien is het shirt uitgerust met een rode hals met aan de zijkanten rode accenten. Deze rode accenten komen ook terug aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor UMBRO in het zwart. De andere borst bevat het logo van de Peruviaanse voetbalbond: FPF. Het nieuwe Peru thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode rode details. Deze details komen bovendien terug op de kousen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Peru shirts voor de Copa America en de periode 2016-2017. In deze shirts schitteren sterren als Guerrero, Farfan, Pizarro, Vargas en Advincula.

Peru shirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Peru voor 2016-2017 kan je vanaf medio juni kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is ongeveer € 80,-. Hier kan je het shirt laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete Peru speler of een eigen naam en nummer. Deze printing bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de naam van de speler. Of check daar unieke t-shirts en retro shirts van het land. Directe levering!

Koop het nieuwe Peru shirt in deze officiële shop!

Umbro -peru -shirt -thuis -2016-2017