Panama voetbalshirts 2023-2024

Reebok lijkt langzaam een terugkeer in het voetbal te maken. Het sportmerk is sinds begin dit jaar een samenwerking aangegaan met de voetbalbond van Panama en deze week zijn de nieuwe Panama voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Panamese voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Gold Cup, welke in 2023 plaats vindt in de Verenigde Staten. Bovendien worden de voetbalshirts door het vrouwenvoetbalelftal van Panama gedragen in de periode 2023-2024. Reebok volgt New Balance op als kledingsponsor, dat deze functie sinds medio 2015 had.

Panama thuisshirt 2023-2024

Het Panama thuisshirt 2023-2024 is rood en wordt gekenmerkt door de all-over hexagon print, geïnspireerd door de panels van een voetbal. De print van zeshoeken bevindt zich op de body van het voetbalshirt en bevat ook diagonale strepen. Het Panama thuisshirt is verder uitgerust met blauwe accenten. De V-hals en de band van de V-hals naar de mouwen is blauw. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de banen op de zijkanten van het tenue. De rechterborst is uitgerust met het logo van Reebok en de linkerborst bevat het logo van de Panamese voetbalbond, de Federación Panameña de Fútbol (FPF). Het woordmerk van Reebok staat in de nek op de achterzijde van het tenue. Het Panama thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en rode kousen met contrasterende details.

Panama uitshirt 2023-2024

Het Panama uitshirt 2023-2024 heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit voetbalshirt is wit en bevat dezelfde blauwe accenten als het thuistenue. Dit tenue bevat geen hexagon print op de body, maar op de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en witte kousen met ana de bovenkant een rode en blauwe baan.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Reebok Panama voetbalshirts 2023-2024, welke gedragen worden door spelers als Quintero, Díaz, Godoy, Cummings, Amir Murillo, Blackburn, Gabriel Torres en nog meer spelers. De Panama voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van het land? Check het in deze winkel! 

Panama thuisshirt 2023-2024

Panama uitshirt 2023-2024