17 mei 2019

Panama Gold Cup 2019 voetbalshirt

Panama draagt tijdens de Gold Cup deze zomer een speciaal voetbalshirt. Dit nieuwe tenue is gisteren door New Balance gelanceerd. In de Gold Cup, welke deze zomer plaats vindt in de Verenigde Staten, Jamaica en Costa Rica neemt het Panamese voetbalelftal het in de poulefase op tegen de VS, Trinidad en Tobago en Guyana. New Balance verzorgt sinds 2015 de tenues van het Panamese voetbalelftal.

Panama thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Panama thuisshirt voor 2019-2020 betreft een special edition voetbalshirt, welke dus maar beperkt door NB geproduceerd is. Het tenue is geheel wit en wordt gekenmerkt door het design van ruiten over de bovenkant en onderkant van het shirt. Deze ruiten hebben een vervagend design en op het midden van het shirt worden deze onderbroken door een v-baan. Deze band bevat, evenals de mouwen, niet het design van ruiten. Het tenue van Panama is verder uitgerust met een y-hals. Het New Balance logo staat in het navy blauw op de rechterborst en de mouwen bevat de trademark tekens van het Amerikaanse sportmerk in het goud. Ook het embleem van de Federación Panameña de Fútbol (FEPAFUT) op de linkerborst is goud. De zijkanten van het shirt bevatten verder een subtiele navy blauwe baan en in de nek aan de achterkant van het tenue staat de naam van het land: PANAMA. Het nieuwe tenue van Panama wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zowel gouden als navy blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Panama tenues, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Roman Torres, Penedo, Baloy, Godoy, Perez, Tejada en nog meer spelers.

Panama voetbalshirt kopen

Het nieuwe Gold Cup voetbalshirt van Panama kun je alleen in het land bestellen. Wel kun je andere Panama merchandising bestellen in de onderstaande winkel. Hier vind je namelijk goedkope t-shirts en hoodies van het land.  Dit is inclusief de mogelijkheid het shirt te bedrukken met je eigen naam en nummer of met de naam en rugnummer van je favoriete voetballers van Panama.  Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Panama voetbalshirt in DEZE ONLINE SHOP