8 oktober 2019

Panama voetbalshirts 2020-2021

New Balance en de Panamese voetbalbond hebben weer een tweetal nieuwe voetbalshirts voor het nationale elftal van Panama gelanceerd. In deze tenues speelt Panama de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar en de interlands ter voorbereiding op de wedstrijden in de Gold Cup van 2021. New Balance verzorgt sinds 2015 de tenues van het nationale elftal van Panama. Onder andere tijdens het WK van 2018 in Rusland speelde Panama al in tenues van New Balance.

Panama thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Panama thuisshirt voor 2020-2021 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de horizontale banen over het shirt. Deze banen hebben een iets donkerdere tint rood en vervagen naar de zijkanten. Dit vervagende effect is hetzelfde effect als de N van het logo van New Balance. Ditzelfde effect is verwerkt in de biesjes van de mouwen. Hier bevindt zich namelijk een geel vlak. Verder bevat het tenue een ronde hals. Op de rechterborst staat het New Balance logo in het goud en de andere borst is uitgerust met een geborduurd embleem van de Panamese voetbalbond, de FEPAFUT (Federación Panameña de Fútbol). De achterkant van het thuistenue is geheel rood en in de nek is de naam van het land in het goud verwerkt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Panama uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Panama uitshirt voor 2020-2021 is een combinatie van wit en zwart. Vanaf de borst tot de onderkant van het tenue is het voetbalshirt wit en daarboven is het voetbalshirt zwart. De mouwen van het tenue bevatten een zebra-achtige print. Ook deze print lijkt weer een verwijzing te zijn naar het logo van New Balance. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook zwart/wit en bevat hetzelfde effect. De logo's van New Balance en de bond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en ook dit tenue is uitgerust met een ronde hals. De achterkant van het tenue bevat ook weer de naam van het land. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Panama tenues, die vanaf nu gedragen worden door speler als Román Torres, Gabriel Torres, Anibal Godoy, Cooper, Escobar, Murillo en andere spelers.

Panama voetbalshirt kopen

De nieuwe Panama tenues kun je vooralsnog niet in Nederland of België bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van Panama? Check dan de onderstaande SHOP. Hier scoor je al Panama t-shirts vanaf € 24,95! Directe levering!

Bestel je Panama voetbalshirt altijd in deze winkel!