Panama voetbalshirts 2021-2022

De nieuwe Panama voetbalshirts 2021-2022 zijn deze week gelanceerd door kledingsponsor New Balance en de nationale voetbalbond van het land. In deze nieuwe tenues speelt het Panamese voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. In de eerste poulefase neemt Panama het op tegen de Domenicaanse Republiek, Barbados, Anguilla en Dominica. De winnaar van deze poule stroomt door naar de finaleronde, waarna 3 landen uit Noord- en Midden Amerika zich plaatsen voor het WK.

Panama thuisshirt 2021-2022

New Balance is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de Panama voetbalshirts 2021-2022. Het Amerikaanse sportmerk heeft sinds de zomer van 2015 een samenwerkingsverband met de voetbalbond van het land. Het nieuwe Panama thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door zonsopkomst in het land. Het thuisshirt is geheel rood en bevat een design van diagonale banen, welke zonnestralen symboliseren. In deze banen is ook weer een speciale graphic verwerkt. Verder is het Panama thuisshirt dit jaar uitgerust met een V-hals met een kleine opstaande kraag met een opening aan de achterzijde. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is in het goud de naam van het land verwerkt. De rechterborst bevat het logo van New Balance en de linkerborst is voorzien van het logo van de Panamese voetbalbond, de Federación Panameña de Fútbol), (de FEPAFUT). De onderkant van de mouwen zijn voorzien van een kleine witte band met daarin flitsende strepen, welke geïnspireerd zijn door het logo van New Balance. Het thuistenue van Panama wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen.

Panama uitshirt 2021-2022

Het Panama uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde thema, maar dan iets spannender. Het uitshirt is wit en bevat zilver/blauwe zonnestralen, die als het ware uit het logo van de Panamese voetbalbond lopen. De logo's van de voetbalbond en New Balance staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en de band aan de onderkant van de mouwen is ook blauw. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt is ook de naam van het land verwerkt. Het Panama uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe accenten.

Alle New Balance tenues zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke ervoor zorgt dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien zorgt deze technologie voor de perfecte ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Panama tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Román & Gabriel Torres, Fajardo, Ayarza, Machado, Bárcenas, Escobar, Godoy en andere spelers.

Panama voetbalshirt kopen

De nieuwe Panama voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog niet in Nederland of België bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van Panama? Check dan de onderstaande SHOP. Hier scoor je al Panama t-shirts vanaf € 24,95! Directe levering!

Bestel je Panama voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Panama thuisshirt 2021-2022

Panama uitshirt 2021-2022