Panama uitshirt 2018-2019

New Balance heeft vandaag niet alleen het thuisshirt van Panama gelanceerd. Ook het nieuwe uittenue van Panama is vandaag uitgebracht. In dit tenue gaat Panama haar debuut maken op het WK in Rusland. Tijdens dit mondiale eindtoernooi neemt Panama het op tegen België, Engeland en Tunesië. Geen makkelijke loting wanneer je voor het eerst op het WK staat! Echter wordt dit shirt niet alleen gedragen tijdens het WK voetbal in Rusland. Ook tijdens de oefen- en kwalificatie wedstrijden voor de Gold Cup gaan we dit shirt zien. Het voetbal in Panama zit erg in de lift en dit heeft geleid tot vele successen. Nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Panama? Check de details van het shirt hieronder!

Panama uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Panama is ontworpen door het Amerikaanse sportmerk New Balance. New Balance is sinds 2015 de trotse kledingsponsor van het land uit Midden-Amerika. Hiervoor had Puma de taak gave shirts te ontworpen voor het nationaal team. Het template dat door New Balance gebruikt is voor het uitshirt van Panama is hetzelfde als van het thuisshirt. De basis van het uitshirt is echter wit. Ook over het uitshirt van Panama loopt een chevron all-over print. Deze chevron is blauw van kleur en zorgt voor een erg mooi effect. Deze chevron staat symbool voor skyline van Panama-City. Daarnaast is de all-over print een verwijzing naar de nationale vogel van het land, de Harpij Eagle. Deze roofvogel hoort tot de familie van de havik. Het shirt heeft een erg bijzondere hals. Dit is namelijk een y-hals. Rond deze kraag loopt een erg stijlvolle blauwe rand. Ook de mouwen van het shirt zijn blauw. Op de rechterkant van het shirt is het logo van New Balance te zien. Deze is rood. Hierdoor zijn alle kleuren van de vlag van Panama in dit uittenue verwerkt. Op de linkerkant van de borst is het logo van de Panamese voetbalbond te zien.

Het nieuwe Panama uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode en blauwe details. Op de broekjes staan ook uitingen van de kledingsponsor en de voetbalbond van het land, de Federación Panameña de Fútbol (FEPAFUT). De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. Zoals alle tenues van het nationale elftal zijn ook de shirts van Panama uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen rpesteren. Check ook het nieuwe thuisshirt

van Panama voor het WK in Rusland

Panama voetbalshirt kopen

Het is vanaf nu mogelijk om het nieuwe uitshirt van Panama te bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van ongeveer € 85,-. In de onderstaande shops heb je de mogelijkheid het shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van het Panamese elftal bestellen? Bekijk het overzicht met beschikbare producten hiernaast of in de onderstaande webshop. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Panama voetbalshirt in DEZE WEBSHOP (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of deze winkel!