22 juni 2017

Panama voetbalshirt 2017-2018

New Balance en de voetbalbond hebben een nieuw voetbalshirt voor Panama gelanceerd. Dit shirt draagt Panama tijdens de wedstrijden in de Gold Cup van 2017. Het kampioenschap van Noord Amerika vindt van 7 juli tot 26 juli plaats in de Verenigde Staten. Panama strijdt in een poule met het gastland, Martinique en Nicaragua om een plaats in de volgende ronde. Het land strijdt bovendien in dit voetbalshirt nog om een ticket naar het WK in Rusland. Check hieronder de details van het nieuwste shirt van het Noord Amerikaanse land.

Het nieuwe Panama thuisshirt voor 2017-2018 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de dunne pinstripes over het voetbalshirt. Verder is het nieuwe shirt van het land uitgerust met een ronde hals en loopt er over de schouders en mouwen een rode strip. Onder deze rode strip bevinden zich witte en blauwe horizontale lijnen. De rechter borst bevat het logo van New Balance en de andere borst is uitgerust met het logo van de Panamese voetbalbond: Federación Panameña de Fútbol (FEPAFUT). De onderkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk een watermerk van een adelaar. Dit is één van de symbolen van het land. De achterkant van het shirt bevat de naam van het land en aan de onderkant van de achterkant van het voetbalshirt bevinden zich blauwe en witte horizontale banen. Het Panama tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met rode accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe tenue van Panama.

Zoals alle tenues van New Balance zijn de nieuwe Panama tenues uitgerust met de NB Dry Technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Baloy, Cummings, Blackburn en andere spelers.

Het Panama shirt kan je vooralsnog nergens kopen. Scoor wel andere merchandising van Noord Amerikaanse landen in deze SHOP. Directe levering!