6 april 2018

Panama thuisshirt 2018-2019

De Panamese voetbalbond heeft in samenwerking met kledingsponsor New Balance het nieuwe thuisshirt voor 2018 en 2019 gelanceerd. Het nieuwe thuisshirt van Panama is te zien tijdens de kwalificatiewedstrijden voor de Gold cup van 2019 en tijdens het WK. Want Panama is erbij in Rusland. Nadat Panama in verlenging werd uitgeschakeld voor het WK van 2014 in Brazilië heeft het land zich wel kunnen plaatsen voor het WK van 2018 in Rusland. Panama heeft het niet getroffen met de loting. Ze nemen het namelijk onder anderen op tegen onze zuiderburen België, de andere tegenstanders van Panama zijn Engeland en Tunesië. Deze wedstrijden worden afgespeeld in poule G. Nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Panama? Check de details hieronder!

Panama thuis shirt en tenue 2018-2019

New Balance is verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt van Panama. Het shirt is rood van kleur met enkele witte accenten. Deze kleuren komen natuurlijk ook terug in de vlag van het land. Over het shirt loopt een grafische all-over print in de vorm van een chevron. Dit patroon is geïnspireerd door de sky line van Panama-City en door de Harpij Eagle, dit is de nationale vogel van Panama. De kraag van het shirt is een klassieke V-hals. Langs deze hals loopt een erg dunne en subtiele witte rand. Vanaf de kraag loopt ook een dunne witte baan over de schouders. Op de achterkant van de kraag staat PANAMA geschreven in witte letters. Op de rechterkant van de borst is het logo van New Balance te zien. New Balance is sinds 2015 de trotste kledingsponsor van de Panamese voetbalbond. Het logo van deze voetbalbond is natuurlijk ook terug te vinden op het thuisshirt van het land. Op de linkerkant van de borst wel te verstaan. Het voetbal in Panama zit enorm in de lift. Deze eeuw heeft het land al twee keer de finale van de Gold Cup gehaald. Deze zomer maakt het land haar debuut op het WK. Nog nooit eerder Speelde Panama op het allerhoogste niveau maar daar komt 18 juni verandering. Dan neemt de selectie van bondscoach Hernan Dario Gomez het op tegen België. Ook op de Copa America heeft Panama haar debuut mogen maken. Dit deden ze op het speciale toernooi vanwege het 100-jarig bestaan van de CONMEBOL. Op dit toernooi wonnen ze de wedstrijd tegen Bolivia helaas waren zowel Argentinië als Chili te sterk. Het thuistenue van Panama wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode voetbalkousen.

Panama voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Panama is vanaf nu te koop in de onderstaande winkel. Dit is inclusief de mogelijkheid het shirt te bedrukken met je eigen naam en nummer of met de naam en rugnummer van je favoriete voetballers van Panama. Het is in deze winkel ook mogelijk om andere fan artikelen van het Midden-Amerikaanse voetballand te kopen. Bekijk het aanbod hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Panama voetbalshirt in DEZE ONLINE SHOP