29 april 2016

Panama voetbalshirts Copa America 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van het nationale elftal van Panama is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor New Balance en de nationale voetbalbond van het land. In deze shirts speelt het Panamese elftal de COPA America 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Panama neemt dit jaar als gastland aan de Copa America deel. Ter ere van het 100 jarig bestaan van het toernooi vindt het toernooi plaats in de Verenigde Staten en zijn er een aantal landen uit Midden Amerika uitgenodigd om aan het toernooi deel te nemen. Panama is ingedeeld in groep D met Argentinië, Chili en Bolivia. Vandaag werden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van het nationale elftal van Panama gelanceerd. We bespreken ze uiteraard allebei.

Panama thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Panama thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de brede witte verticale band over de linkerkant van het shirt. Deze brede witte band wordt geflankeerd door twee dunnere blauwe banen. Hiermee is het shirt geheel in stijl van de kleuren van de Panamese vlag. Verder is het voetbalshirt van Panama uitgerust met een ronde hals. De binnenkant van de hals bevat een tekst in het goud: ''Limited edition 2016''. Dit is het thema van de lancering van de nieuwe shirts van het nationale elftal. De mouwen zijn geheel rood en bevatten aan de onderkant een witte bies. De linker borst is uitgerust met het logo van de Panamese voetbalbond FEPAFUT (Federación Panameña de Fútbol). Op de achterkant van het shirt staat net onder de kraag de naam van het land. Het nieuwe tenue van Panama wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met blauwe en witte accenten. Dit geldt ook voor de kousen van het nieuwe tenue.

Panama uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Panama uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is overwegend wit. Dit shirt wordt gekenmerkt door de brede blauwe baan over de linkerkant van het shirt. Deze worden geflankeerd door dunne rode strepen. Verder staan de logo's van New Balance en de FEPAFUT op de borst en op de achterkant staat ook weer de naam van het land. De binnenkant van de kraag bevat dezelfde tekst als in het thuisshirt staan en de mouwen worden afgesloten met een blauwe bies. Het nieuwe uittenue van Panama wordt gecompleteerd door een wit short met rode en blauwe accenten. Ook de kousen bevatten deze kleuren. Check hieronder de foto's van de Panama voetbalshirts van New Balance, waarin sterren als Tejeda en Perez schitteren de komende periode.

Panama shirt kopen

Het nieuwe Panama voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf medio mei/juni kopen in de online shop van Subside Sports. Check daar ook andere shirts van landen die deelnemen aan de Copa America van 2016. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering gegarandeerd.

Panama -thuisshirt -2016-2017

Panama -uitshirt -2016-2017