15 juni 2016

Palmeiras uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Palmeiras uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Braziliaanse club. In dit nieuwe shirt speelt Palmeiras de Brasileiraro Serie A uitwedstrijden gedurende komend seizoen. We bespreken het design van het nieuwe shirt van Sociedade Esportiva Palmeiras.

Palmeiras uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Palmeiras shirt voor 2016-2017 is geheel in stijl van de clubkleuren van de Braziliaanse club uit Sao Paulo en bevat zowel groene als witte flitsende verticale strepen over het shirt. Het nieuwe uitshirt van ''Verdao'' wordt gekenmerkt door dunne strepen in verschillende tinten groen en in het wit over het shirt. De mouwen van het shirt zijn geheel wit en bevatten aan de onderkant een rode en groene lijn. Hiermee zijn de mouwen geheel in stijl van de kleuren van de Italiaanse vlag. Deze Italiaanse kleuren verwijzen naar de oprichters van de club. In 1914 werd Palmeiras opgericht als Palestra Italia door Italiaanse migranten, die supporters waren van Pro Vercelli en Torino. Tot zover wat geschiedenis over Palmeiras. Het nieuwe shirt is verder uitgerust met een crew neck en over de mouwen en schouders lopen groene Adidas trademark strepen. Het logo van de Duitse kledingsponsor versiert de rechter borst. Het merk is al sinds 2007 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1977-1992. Hoofdsponsor van de club is CREFISA, welke sinds 2015 verbonden is aan de club. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Allianz Parque in Sao Paulo. Het nieuwe tenue van Palmeiras wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten witte strepen. Bovendien staan de logo's van de club en Adidas op de shorts. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. Zoals alle tenues van Adidas zijn de shirts en tenues van Palmeiras uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de tenues, waarin sterren als Barrios, Mariano, Guedes en Xavier schitteren gedurende komend seizoen. Eerder werd al het nieuwe SE Palmeiras thuisshirt voor 2016-2017 gelanceerd.

Palmeiras voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van Palmeiras voor 2016-2017 kan je vanaf medio juni kopen in deze speciale shop voor Zuid Amerikaanse voetbalshirts. Directe levering en gratis verzending. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Palmeiras -uitshirt -2016-2017