11 mei 2017

Palmeiras thuisshirt 2017-2018

Palmeiras heeft weer een nieuw voetbalshirt. Adidas lanceerde vandaag namelijk het nieuwe thuisshirt van de Braziliaanse club. Het nieuwe shirt van Palmeiras is geïnspireerd door de voetbalshirts van de club uit de jaren '90. In het nieuwe thuisshirt speelt Palmeiras de Brasileirao Serie A thuiswedstrijden in het Allianz Parque. Sterren die dit shirt dragen zijn onder andere Borja, Rodrigues en Felipe Melo. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van Sociedade Esportiva Palmeiras.

Palmeiras thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Palmeiras thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend groen en wordt gekenmerkt door de vier donkerder groen verticale banen over het shirt. Deze strepen komen ook terug over de mouwen en ook de crew neck en de bies aan de onderkant van de mouwen hebben deze kleur. Op de mouwen bevinden zich de adidas trademark strepen en deze zijn ook donker groen. De achterkant van het shirt is egaal en bevat dus niet de banen, die wel op de voorkant van het shirt aanwezig zijn. De achterkant van de kraag bevat wel de leus van de club: ''Ostentando sua fibra.” Deze zinsnede is afkomstig uit het clublied van de club uit Sao Paulo. De rechter borst is uitgerust met het adidas performance logo, terwijl de andere borst het logo van de club bevat. Dit betreft een speciaal retro logo, dat de club had bij de oprichting in 1994. Dit logo bestaat alleen uit een P en geeft het shirt een echte vintage uitstraling. Hoofdsponsor CREFISA versiert het midden van het nieuwe shirt van Palmeiras. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten donker groene strepen. Op de shorts bevinden zich ook de logo's van de club en adidas. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie.Het nieuwe Palmeiras tenue is zoals alle tenues uitgerust met de adidas Climacool technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Palmeiras thuis shirt en tenue kopen

Het nieuwe Palmeiras shirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio mei/juni kopen in de onderstaande shop. Hier scoor je ook andere voetbalshirts van Braziliaanse clubs! Directe levering en gratis verzending!

Scoor alle shirts van Zuid Amerikaanse clubs in deze SHOP!