25 augustus 2015

Palmeiras 3e shirt 2015-2016

Het alternatieve uitshirt van de Braziliaanse club Palmeiras is vandaag officieel gelanceerd. In dit zogenaamde 3e voetbalshirt speelt de Braziliaanse club de uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende het seizoen 2015-2016. Het nieuwe 3e shirt van Palmeiras is een ode aan het eerste kampioenschap van de club in 1915.

Zilveren Palmeiras uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Palmeiras 3e shirt voor 2015-2016 is overwegend zilver en bevat een speciaal patroon van de Savoia beker over de voorkant van het voetbalshirt. Dit is dus een ode aan het winnen van deze beker precies 100 jaar geleden. Destijds wons Palestra Italia de Taca Savoia. Palestra Italia is de voorganger van Palmeiras en is opgericht op 26 augustus 2014. Verder wordt het nieuwe Palmeiras 3e shirt gekenmerkt door de verschillende groene accenten over het voetbalshirt. Deze groene accenten zijn uiteraard afkomstig uit de clubkleuren van de Braziliaanse club. Zo is het shirt uitgerust met een groene v-hals en groene Adidas strepen over de schouders en mouwen. Verder is het logo van Adidas op de rechter borst groen en bevat het voetbalshirt aan de onderkant van de achterkant van het shirt een groene band. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en hoofdsponsor Crefisa versiert het midden van het shirt. Het nieuwe Palmeiras 3e tenue wordt gecompleteerd door een zilver voetbalbroekje met groene details en overwegend zilveren kousen met een groene band met daarin de Adidas strepen. Verder staan de initialen van de club op de kousen: S.E.F. (Sociedade Esportiva Palmeiras). Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van Palmeiras, waarin sterren als Dudu, Barrios en Alecsandro zullen schitteren gedurende 2015-2016. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van de club officieel gelanceerd.

Het nieuwe Palmeiras voetbalshirt kan je vooralsnog nog nergens kopen. Zodra dit wel het geval is, check je het shirt in het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Alle nieuwe Palmeiras voetbalshirts voor 2015-2016 kan je kopen in de online shop van Subside Sports!


Palmeiras -3e -shirt -2015-2016