11 februari 2016

Orlando City uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Orlando City voor 2016 en 2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Amerikaanse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt New York City de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende het seizoen 2016 en 2017. De club en Adidas presenteren dit jaar geen nieuw thuisshirt. Orlando City zal hetzelfde shirt dragen als vorig seizoen.

Orlando City uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Orlando City uitshirt 2016-2017 is een combinatie van paars en wit. De romp van het shirt is geheel wit. Verder bevat het shirt een kleine v-hals in het paars. De mouwen van het voetbalshirt van Orlando City zijn ook paars, evenals de drie trademark strepen van Adidas die op de zijkanten van het shirt staan. De mouwen bevatten bovendien een gouden lijn aan de onderkant. De rechter borst is uitgerust met het logo van het Adidas en de andere borst bevat het embleem van Orlando City FC. Hoofdsponsor Orlando Health versiert het midden van het voetbalshirt. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met de officiële MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het nieuwe uitshirt: paars/wit/goud. De achterkant van de kraag bevat nog een speciaal detail. Hier staat namelijk in het goud de leeuw uit het logo van de club. De binnenkant van het shirt bevat ook nog een tekst in drie talen: ''Defy Expectations’. Het nieuwe uittenue van Orlando City wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje met witte accenten. Ook de kousen van het nieuwe tenue bevatten deze kleuren. Check hieronder de foto's van het nieuwe Orlando City uittenue 2016. Check ook het thuisshirt van Orlando City hier.

Het nieuwe Orlando City voetbalshirt voor 2016 kan je vanaf medio maart kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere Major League Soccer voetbalshirts. Directe levering en de mogelijkheid tot bedrukking!

Orlando -city -tenue -uit -2016-2017

Detail -orlando -city -voetbalshirt
Detail -orlando -city -uitshirt -2016