Orlando City thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Orlando City thuisshirt voor 2019-2020 is afgelopen officieel gelanceerd door de MLS club en adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Orlando City de thuiswedstrijden in het Orlando City Stadium gedurende 2019 en 2020. Orlando City eindigde afgelopen seizoen op een laatste plaats in de Eastern Conference. Dit seizoen kan het dus alleen maar beter. Zoals van alle Major League Soccer clubs is adidas ook kledingsponsor van Orlando City. De club uit Florida krijgt dit jaar geen nieuw uitshirt. Orlando draagt namelijk hetzelfde uitshirt als vorig seizoen. Check hieronder alles van het nieuwe thuisshirt.

Het nieuwe Orlando City shirt heeft ook een alias en heet het ''Bring the Noise kit.'' Het shirt is geheel paars en bevat een all-over print van ruiten. Dit zijn dezelfde ruiten als in de rode baan op het Ajax thuisshirt van 2018-2019. Verder is het tenue uitgerust met een paarse V-hals met donkerpaarse accenten. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is donkerpaars en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de schouders. Op de borst staan de logo's van adidas en de club en sponsor Orlando Health prijkt op het midden van het tenue. De onderkant van het shirt bevat een speciale tag. In deze tag is de staat Florida geaccentueerd en staan de letters ORL en FL. Daaronder staat ''City Beautiful.'' Ook in de nek bevindt zich een detail. Hier prijkt de leus van de club: ''Defend the fortress'' (Verdedig het fort). De Major League Soccer badges op de mouwen zijn paars/wit en bevatten bovendien een gouden lijn. Op de borst staan de logo's van adi en de club en sponsor Orlando Health staat op het midden van het tenue. Het tenue wordt gecompleteerd door een geheel paars voetbalbroekje met donkerpaarse adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en bevatten aan de bovenkant een print van de leeuw uit het clublogo van Orlando City.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Orlando City uitshirt voor 2019-2020. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Dwyer, Kljestan, Ludovic Sane, Ascues, Sutter en nog meer sterspelers. Check ook het uitshirt van dit seizoen.

Helaas is het lastig om Major League Soccer tenues te bestellen in Europa. Ben je toch op zoek naar MLS merchandising? Check het dan in deze winkel of deze winkel!