19 februari 2017

Orlando City thuisshirt 2017-2018

Orlando City en adidas hebben het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit shirt speelt de club die vorig seizoen pas voor het eerst in de Major League Soccer speelde de MLS thuiswedstrijden in het Orlando City Stadium gedurende komend seizoen en volgend seizoen. Bij Orlando City spelen onder andere sterren als Kaka, Larin, Shea en Nocerino. Zoals van alle teams in de Major League Soccer is adidas ook kledingsponsor van Orlando City en heeft het Duitse sportmerk een tenue met verschillende speciale details gelanceerd. Hoofdsponsor van de Amerikaanse club is Orlando Health. We bespreken het nieuwe tenue van de Amerikaanse club hieronder!

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Orlando -city -sc -thuis -shirt -2017

Orlando City thuis shirt en tenue 2017-2018

Zoals altijd is het nieuwe Orlando City SC shirt voor 2017-2018 paars en is het gemaakt van polyester met een melange achtige uitstraling. Daarnaast bevat het nieuwe trikot van de club uit Florida gouden accenten. De gouden accenten komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en in het logo van de club op de linker borst. Ook de MLS badges, welke verder paars/wit zijn, bevatten gouden accenten. De MLS badges op de shirts van alle clubs zijn in stijl van de kleuren van het nieuwe shirt of in stijl van de clubkleuren. Verder is het nieuwe shirt van Orlando City SC uitgerust met een klassieke polo kraag en staat het logo van adidas op de rechter borst. De rechter bies van het nieuwe shirt bevat de coördinaten van het stadion (28.5410645, – 081.3890350) en op de linker onderkant van het shirt staat een print van de leeuw uit het clublogo van de club. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag de naam van de club: ORLANDO CITY. Het nieuwe tenue van Orlando City wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Orlando City uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Orlando -city -tenue -2017

Orlando City SC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Orlando City shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Orlando -city