Orlando City SC thuisshirt 2023-2024

Orlando City en kledingsponsor adidas hebben dit weekend het nieuwe Orlando City thuisshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Florida de Major League Soccer en bekerwedstrijden in het Exploria Stadium in 2023 en 2024. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. In 2023 draagt Orlando City tijdens de uitwedstrijden het Orlando City uitshirt 2022-2023. Ook dit jaar verzorgt adidas weer de tenues van ''The Lions''. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer teams.

Orlando City SC voetbalshirt 2023-2024 | The Wall

Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts heeft het Orlando City SC thuisshirt 2023-2024 een thema. Het voetbalshirt is namelijk omgedoopt tot ''The Wall Kit'' en is geïnspireerd door de fanatieke aanhang in het Exploria Stadium, waar duizenden fans samenkomen om het fort te verdedigen. Het voetbalshirt is overwegend paars en bevat op de voorkant een all-over print van een muur, verwijzend naar de collectieve kracht van de supporters van de club. De gouden accenten op het tenue verwijzen naar het winnen van de Lamar Hunt U.S. Open Cup, de bekercompetitie in de Verenigde Staten. De adidas trademark strepen op de schouders zijn goud en hetzelfde geldt voor de band rondom de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van adidas op de rechterborst en het logo van sponsor Orlando Health op het midden van het voetbalshirt zijn goud. Het adidas logo betreft het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd, omdat het logo alleen nog maar drie diagonale blokken bevat. Op de linkerborst prijkt het clublogo en de linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. Op de mouwen bevindt zich ook de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: paars/goud. Het tenue bevat nog meer details. De achterkant van het voetbalshirt bevat in de nek een graphic van een muur met de tekst: ''Man Every Wall'', dat de supporters eraan doet herinneren om altijd achter hun club te blijven staan. Het Orlando City SC thuistenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met gouden adidas strepen. Op de voetbalbroekjes en kousen staan ook uitingen van adidas en de club.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Orlando City SC voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Orlando City directeur Pedro Araujo geeft nog een reactie op de nieuwe Orlando City tenues: ''Onze supporters zijn de hartslag van ons stadion, vanaf het moment dat ze aan hun mars door Church Street beginnen tot het onafgebroken tromgeroffel dat de harten van onze spelers elke 90 minuten laten kloppen. We zijn trots op de prestatie van een voetbalshirt dat staat voor loyaliteit, passie en energie.''

Orlando City SC voetbalshirt bestellen

Het Orlando City SC thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf medio maart bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. In deze winkels vind je ook andere Major League Soccer voetbalshirts!

Bestel het nieuwe voetbalshirt van Orlando City in deze winkel! 

of de officiële adidas SHOP! 

Orlando City SC thuisshirt 2023-2024
Orlando City SC thuisshirt 2023-2024

Orlando City SC thuisshirt 2023-2024

Orlando City SC thuisshirt 2023-2024