Orlando City uitshirt 2024-2025 ode aan supporters

Orlando City en kledingsponsor adidas hebben deze week het nieuwe Orlando City uitshirt 2024-2025 officieel gepresenteerd. Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt heeft het Orlando City tenue een bijnaam en dat betreft in dit geval: ‘’The Legacy Kit’’. In dit voetbalshirt speelt de club uit Florida de Major League Soccer uitwedstrijden in 2024 en 2025. Tijdens de thuiswedstrijden in 2024 dragen ‘’The Lions’’ hetzelfde thuisshirt als vorig jaar, namelijk het Orlando City thuisshirt 2023-2024.

Het ‘’Legacy Kit’’ is een eerbetoon aan alle fans die de club al tien jaar steunen. Het voetbalshirt is geïnspireerd door het pad dat de club het laatste decennia bewandeld heeft en geleid heeft tot de plek waar de club momenteel staat. Qua design is het Orlando City tenue geïnspireerd door het uitshirt van 2011, het jaar waarin de club nog in de NASL (North American Soccer League) speelde. Het Orlando City uitshirt is wit en bevat zowel paarse als rode details. De henley collar heeft een paarse en rode rand en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen op de schouders zijn rood en hetzelfde geldt voor de taping op de zijkanten. De logo’s van adidas (rechterborst) en hoofdsponsor Orlando Health (midden) zijn paars. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Dit betreft niet het moderne logo, maar het logo uit de NASL periode (2010-2014). Op de linkermouw staan de logo’s van AppleTV en de MLS in het paars. Ook dit tenue bevat weer verschillende details. De onderkant van het tenue is voorzien van een label met daarin een speciaal reliëf en de Romeinse letter 10: X. Dit verwijst naar het tienjarig bestaan van de club. De binnenkant van de hals is uitgerust met de tekst: Honor Thy History’’. Het Orlando City uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals
  • Pasvorm: Normaal

Het adidas Orlando City uitshirt 2024-2025 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de MLS club. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande winkels!

Orlando City uitshirt 2024-2025 ode aan supporters
Orlando City uitshirt 2024-2025 ode aan supporters
Orlando City uitshirt 2024-2025 ode aan supporters
Orlando City uitshirt 2024-2025 ode aan supporters
Orlando City uitshirt 2024-2025 ode aan supporters